Kokekurs med innmat Bergen FoodLab 🐓 Gårdskokkens kokeskole
Tuesday 4 February
18:00 – 21:00
Lystgården
Kanonhaugen 39, 5097 Bergen, Vestland, Norge
About the event
Organizer: STIFTELSEN LYSTGÅRDEN
Kurs om innmat med introduksjon til tradisjonsrik historie og teknikker for bearbeiding. Lær hvordan du lager leverpostei av kyllinglever!
Preparer kalvebrisler og kyllinghjerter til nydelige retter for både store og små.
I kurset snakker vi om hvordan innmat historisk har blitt brukt i Norge og hvorfor det ikke lenger er så mye brukt. Du vil også lære hvordan forvelle innmaten vi skal bruke og lage deilige retter med dem.
Kurset gir deg:
· En smaksopplevelse som du kan ta med hjem i form av en leverpostei som kan bakes eller fryses til en annen gang.
· Et lite måltid av de produktene som vi produser.
· Kunnskap om ingrediensene vi skal bearbeide, både historisk og til produksjon.
· Oppskrifter og veiledning underveis.
· Og en god opplevelse.
Dette burde du ta med deg.
· Gode sko og stå i.
· Et handlenett og ha leverposteien i
· Noe å skrive med og på.
· Godt humør og spisse ører.
Allergener: melk, egg, sennep, sulfitt, gluten(valgfri).
PS! På dette kurset serveres kjøttprodukter som ikke kan lages vegetarisk.

Lystgården
Kanonhaugen 39, 5097 Bergen, Vestland, Norge

Kokekurs med innmat Bergen FoodLab 🐓 Gårdskokkens kokeskole
Tuesday 4 February
18:00 – 21:00
Lystgården
Kanonhaugen 39, 5097 Bergen, Vestland, Norge
About the event
Organizer: STIFTELSEN LYSTGÅRDEN
Kurs om innmat med introduksjon til tradisjonsrik historie og teknikker for bearbeiding. Lær hvordan du lager leverpostei av kyllinglever!
Preparer kalvebrisler og kyllinghjerter til nydelige retter for både store og små.
I kurset snakker vi om hvordan innmat historisk har blitt brukt i Norge og hvorfor det ikke lenger er så mye brukt. Du vil også lære hvordan forvelle innmaten vi skal bruke og lage deilige retter med dem.
Kurset gir deg:
· En smaksopplevelse som du kan ta med hjem i form av en leverpostei som kan bakes eller fryses til en annen gang.
· Et lite måltid av de produktene som vi produser.
· Kunnskap om ingrediensene vi skal bearbeide, både historisk og til produksjon.
· Oppskrifter og veiledning underveis.
· Og en god opplevelse.
Dette burde du ta med deg.
· Gode sko og stå i.
· Et handlenett og ha leverposteien i
· Noe å skrive med og på.
· Godt humør og spisse ører.
Allergener: melk, egg, sennep, sulfitt, gluten(valgfri).
PS! På dette kurset serveres kjøttprodukter som ikke kan lages vegetarisk.