Fagdager lokalmat Trøndelag
25 March 08:30 –
26 March 16:00
Steinkjer videregående skole
Steinkjer videregående skole, Elvenget, Steinkjer, Norway
About the event
Organizer: Grønt kompetansesenter Mære-Skjetlein
Programmet er under planlegging og vil være klart rundt nyttår.
Kurs som er bekreftet:
Bakekurs - Tema surdeig og urkorn - Kursholder Sebastien Boudet
Enkel melkeforedling - Tema yoghurt, ferskost, rømme og smør - Kursholder Kari Helgetun Langfoss
Foredling av grønnsaker - Tema hermetisering, sylting, tørking, fermentering etc. - Kursholder Karin Liljegren, Eskilstuna matkultur
I tillegg er følgende kurs under planlegging:
Kjøttforedling - Cocktail-kurs - Kurs for frukt- og bærprodusenter

Steinkjer videregående skole
Steinkjer videregående skole, Elvenget, Steinkjer, Norway

Fagdager lokalmat Trøndelag
25 March 08:30 –
26 March 16:00
Steinkjer videregående skole
Steinkjer videregående skole, Elvenget, Steinkjer, Norway
About the event
Organizer: Grønt kompetansesenter Mære-Skjetlein
Programmet er under planlegging og vil være klart rundt nyttår.
Kurs som er bekreftet:
Bakekurs - Tema surdeig og urkorn - Kursholder Sebastien Boudet
Enkel melkeforedling - Tema yoghurt, ferskost, rømme og smør - Kursholder Kari Helgetun Langfoss
Foredling av grønnsaker - Tema hermetisering, sylting, tørking, fermentering etc. - Kursholder Karin Liljegren, Eskilstuna matkultur
I tillegg er følgende kurs under planlegging:
Kjøttforedling - Cocktail-kurs - Kurs for frukt- og bærprodusenter