Logo

Inspirasjonskveld tilleggsnæringer i landbruket

Thursday 7 November

18:00 – 22:00

Fjøsakademiet

Vintervollveien 393, Glåmos, Norge

About the event

Organizer: Kommunene Røros, Holtålen og Os. Statsforvalteren i Trøndelag, Kompetansenettverk lokalmat/ GKMS

Program

18.00 Velkommen ved Røros kommune.

18.05 Vi får en orientering om Grindal ysteri og Grønt fra Grindal, av Sigurd Vassenden og Elisabeth Fagerland

·         Grindal ysteri – et lite, økologisk handverksysteri. Yster fersk og upasteurisert melk fra ku og geit.

·         Grønt fra Grindal – en markedshage hvor de dyrker 40 ulike kulturer i faste bed. Til sammen 5 mål med økologisk bær og grønt

 Kl.18.40 Øfsti Søndre er en allsidig gård på Stjørdal. Marit Lianes orienterer om Inn på Tunet drifta, direktesalg av kjøtt og øvrig drift.

19.05 Presentasjon av de gode hjelperne: Kommunen, Røros Næringshage og Statsforvalteren.

19.20 Pause

19.30 Presentasjon av Kompetansenettverket for lokalmat Midt-Norge.

19.50 Kveldsmat

20.30 Rundbordsprat

Her kan du få en prat med foredragsholdere og andre fra virkemiddelapparatet. Alle skal få mulighet til å innom alle bord.

Bord 1: Støttemuligheter

Bord 2: Ideutvikling – tettere på erfaringer

Bord 3: Kompetanse og oppfølging etablering

For spørsmål: Berit Bugten Østbyhaug tlf. 95295955 / Liv Gystad tlf. 90837305

Map displaying event location

Fjøsakademiet

Vintervollveien 393, Glåmos, Norge

Inspirasjonskveld tilleggsnæringer i landbruket

Inspirasjonskveld tilleggsnæringer i landbruket

Thursday 7 November

18:00 – 22:00

Fjøsakademiet

Vintervollveien 393, Glåmos, Norge

About the event

Organizer: Kommunene Røros, Holtålen og Os. Statsforvalteren i Trøndelag, Kompetansenettverk lokalmat/ GKMS

Program

18.00 Velkommen ved Røros kommune.

18.05 Vi får en orientering om Grindal ysteri og Grønt fra Grindal, av Sigurd Vassenden og Elisabeth Fagerland

·         Grindal ysteri – et lite, økologisk handverksysteri. Yster fersk og upasteurisert melk fra ku og geit.

·         Grønt fra Grindal – en markedshage hvor de dyrker 40 ulike kulturer i faste bed. Til sammen 5 mål med økologisk bær og grønt

 Kl.18.40 Øfsti Søndre er en allsidig gård på Stjørdal. Marit Lianes orienterer om Inn på Tunet drifta, direktesalg av kjøtt og øvrig drift.

19.05 Presentasjon av de gode hjelperne: Kommunen, Røros Næringshage og Statsforvalteren.

19.20 Pause

19.30 Presentasjon av Kompetansenettverket for lokalmat Midt-Norge.

19.50 Kveldsmat

20.30 Rundbordsprat

Her kan du få en prat med foredragsholdere og andre fra virkemiddelapparatet. Alle skal få mulighet til å innom alle bord.

Bord 1: Støttemuligheter

Bord 2: Ideutvikling – tettere på erfaringer

Bord 3: Kompetanse og oppfølging etablering

For spørsmål: Berit Bugten Østbyhaug tlf. 95295955 / Liv Gystad tlf. 90837305