Inspirasjonskveld tilleggsnæringer i landbruket
Thursday 7 November 2024
18:00 – 22:00
Fjøsakademiet
Vintervollveien 393, Glåmos, Norge
About the event
Organizer: Kommunene Røros, Holtålen og Os. Statsforvalteren i Trøndelag, Kompetansenettverk lokalmat/ GKMS
Program
18.00 Velkommen ved Røros kommune.
18.05 Vi får en orientering om Grindal ysteri og Grønt fra Grindal, av Sigurd Vassenden og Elisabeth Fagerland
· Grindal ysteri – et lite, økologisk handverksysteri. Yster fersk og upasteurisert melk fra ku og geit.
· Grønt fra Grindal – en markedshage hvor de dyrker 40 ulike kulturer i faste bed. Til sammen 5 mål med økologisk bær og grønt
Kl.18.40 Øfsti Søndre er en allsidig gård på Stjørdal. Marit Lianes orienterer om Inn på Tunet drifta, direktesalg av kjøtt og øvrig drift.
19.05 Presentasjon av de gode hjelperne: Kommunen, Røros Næringshage og Statsforvalteren.
19.20 Pause
19.30 Presentasjon av Kompetansenettverket for lokalmat Midt-Norge.
19.50 Kveldsmat
20.30 Rundbordsprat
Her kan du få en prat med foredragsholdere og andre fra virkemiddelapparatet. Alle skal få mulighet til å innom alle bord.
Bord 1: Støttemuligheter
Bord 2: Ideutvikling – tettere på erfaringer
Bord 3: Kompetanse og oppfølging etablering
For spørsmål: Berit Bugten Østbyhaug tlf. 95295955 / Liv Gystad tlf. 90837305
Fjøsakademiet
Vintervollveien 393, Glåmos, Norge
Inspirasjonskveld tilleggsnæringer i landbruket
Thursday 7 November 2024
18:00 – 22:00
Fjøsakademiet
Vintervollveien 393, Glåmos, Norge
About the event
Organizer: Kommunene Røros, Holtålen og Os. Statsforvalteren i Trøndelag, Kompetansenettverk lokalmat/ GKMS
Program
18.00 Velkommen ved Røros kommune.
18.05 Vi får en orientering om Grindal ysteri og Grønt fra Grindal, av Sigurd Vassenden og Elisabeth Fagerland
· Grindal ysteri – et lite, økologisk handverksysteri. Yster fersk og upasteurisert melk fra ku og geit.
· Grønt fra Grindal – en markedshage hvor de dyrker 40 ulike kulturer i faste bed. Til sammen 5 mål med økologisk bær og grønt
Kl.18.40 Øfsti Søndre er en allsidig gård på Stjørdal. Marit Lianes orienterer om Inn på Tunet drifta, direktesalg av kjøtt og øvrig drift.
19.05 Presentasjon av de gode hjelperne: Kommunen, Røros Næringshage og Statsforvalteren.
19.20 Pause
19.30 Presentasjon av Kompetansenettverket for lokalmat Midt-Norge.
19.50 Kveldsmat
20.30 Rundbordsprat
Her kan du få en prat med foredragsholdere og andre fra virkemiddelapparatet. Alle skal få mulighet til å innom alle bord.
Bord 1: Støttemuligheter
Bord 2: Ideutvikling – tettere på erfaringer
Bord 3: Kompetanse og oppfølging etablering
For spørsmål: Berit Bugten Østbyhaug tlf. 95295955 / Liv Gystad tlf. 90837305