Inspirasjonskveld tilleggsnæringer i landbruket
Monday 4 November
18:00 – 22:00
Nyheim Hunde-og Fritidssenter AS
Lundringsvegen 126, Indre Nærøy, Norge
About the event
Organizer: Nærøysund Kommune, Statsforvalteren i Trøndelag, Kompetansenettverk lokalmat/ GKMS
Program
18.00 Velkommen ved Nærøysund kommune
18.05 Nyheim gård og hundesportsenter v/Bertil Nyheim – orientering om dagens drift og planer videre
18.15 Øfsti Søndre er en allsidig gård på Stjørdal. Marit Lianes orienterer om Inn på Tunet drifta, direktesalg av kjøtt og øvrig drift.
18.40 Jenny Kjestveit Domås fra Jørem ved Namsen, forteller om drift som omfatter dyrking av gamle kornsorter, mølle og bakeri, laksefiske, servering og overnatting
19.05 Presentasjon av de gode hjelperne: Kommunen og Statsforvalteren.
19.20 Pause
19.30 Presentasjon av Kompetansenettverket for lokalmat Midt-Norge.
19.50 Kveldsmat
20.30 Rundbordsprat
Her kan du få en prat med foredragsholdere og andre fra virkemiddelapparatet. Alle skal få mulighet til å innom alle bord.
Bord 1: Støttemuligheter
Bord 2: Ideutvikling – tettere på erfaringer
Bord 3: Kompetanse og oppfølging etablering
Målgruppe: alle som er interessert i landbruk og næringsutvikling basert på gårdens og bygdas ressurser.
For spørsmål: Anne Mette Haugan tlf. 41458270/ Siri Bruem tlf. 92437376
Foto: Aina Bye
Nyheim Hunde-og Fritidssenter AS
Lundringsvegen 126, Indre Nærøy, Norge
Inspirasjonskveld tilleggsnæringer i landbruket
Monday 4 November
18:00 – 22:00
Nyheim Hunde-og Fritidssenter AS
Lundringsvegen 126, Indre Nærøy, Norge
About the event
Organizer: Nærøysund Kommune, Statsforvalteren i Trøndelag, Kompetansenettverk lokalmat/ GKMS
Program
18.00 Velkommen ved Nærøysund kommune
18.05 Nyheim gård og hundesportsenter v/Bertil Nyheim – orientering om dagens drift og planer videre
18.15 Øfsti Søndre er en allsidig gård på Stjørdal. Marit Lianes orienterer om Inn på Tunet drifta, direktesalg av kjøtt og øvrig drift.
18.40 Jenny Kjestveit Domås fra Jørem ved Namsen, forteller om drift som omfatter dyrking av gamle kornsorter, mølle og bakeri, laksefiske, servering og overnatting
19.05 Presentasjon av de gode hjelperne: Kommunen og Statsforvalteren.
19.20 Pause
19.30 Presentasjon av Kompetansenettverket for lokalmat Midt-Norge.
19.50 Kveldsmat
20.30 Rundbordsprat
Her kan du få en prat med foredragsholdere og andre fra virkemiddelapparatet. Alle skal få mulighet til å innom alle bord.
Bord 1: Støttemuligheter
Bord 2: Ideutvikling – tettere på erfaringer
Bord 3: Kompetanse og oppfølging etablering
Målgruppe: alle som er interessert i landbruk og næringsutvikling basert på gårdens og bygdas ressurser.
For spørsmål: Anne Mette Haugan tlf. 41458270/ Siri Bruem tlf. 92437376
Foto: Aina Bye