Logo

Nyhetssmaking.no 24.09: Toppviner (GG, Grand Cru), sesong-aktuelt, vilt og novembernyheter

Tuesday 24 September

17:30 – 20:30

Kafé Republik

Storgata 37, Oslo, Norge

About the event

Organizer: Nyhetssmaking.no

Nyhetssmaking
Høstens vinsmakingskonsept. Følg tett med på hva markedets mest spennende, toneangivende og særegne vinimportører skal presentere i høst. Møt vin fra Tramontane, T&T Wine, Nebbiolo Wines, JP Wine, Sønnavin og Interlope.

Dette er arrangementet for 24. september: Toppviner og vin til vilt på Kafé Republik i Storgata 37.

Nyhetssmaking er for privatmarkedet, med fokus på kvalitetsviner, god faglig vinformidling og kunnskap.

Dette er en vinsmaking med et profesjonelt og høyt faglig nivå, derfor begrenser vi antall deltakere og forutsetter at spyttebakkene som settes fram benyttes.

Datoer og tema:

  • 20. august: Nyhetssmaking take-off: Porteføljedypdykk og sniktitt på høsten nyheter. Storgata 37, Kafe Republik.
  • 24. september: Toppviner (GG, Grand Cru), sesong-aktuelt, vilt og villere enn vilt.
    Storgata 37, Kafe Republik.
  • 4. november: Nyhetssmaking november.
    Storgata 37, Kafe Republik.
  • 19. november: Musserende kvalitetsvin, nyheter januar og andre gode kjøp til høytiden.
    Storgata 37, Kafe Republik.

Påmelding skjer ved å melde seg på hvert enkelte separate arrangement. Kun få plasser.

Map displaying event location

Kafé Republik

Storgata 37, Oslo, Norge

Nyhetssmaking.no 24.09: Toppviner (GG, Grand Cru), sesong-aktuelt, vilt og novembernyheter

Tuesday 24 September

17:30 – 20:30

Kafé Republik

Storgata 37, Oslo, Norge

About the event

Organizer: Nyhetssmaking.no

Nyhetssmaking
Høstens vinsmakingskonsept. Følg tett med på hva markedets mest spennende, toneangivende og særegne vinimportører skal presentere i høst. Møt vin fra Tramontane, T&T Wine, Nebbiolo Wines, JP Wine, Sønnavin og Interlope.

Dette er arrangementet for 24. september: Toppviner og vin til vilt på Kafé Republik i Storgata 37.

Nyhetssmaking er for privatmarkedet, med fokus på kvalitetsviner, god faglig vinformidling og kunnskap.

Dette er en vinsmaking med et profesjonelt og høyt faglig nivå, derfor begrenser vi antall deltakere og forutsetter at spyttebakkene som settes fram benyttes.

Datoer og tema:

  • 20. august: Nyhetssmaking take-off: Porteføljedypdykk og sniktitt på høsten nyheter. Storgata 37, Kafe Republik.
  • 24. september: Toppviner (GG, Grand Cru), sesong-aktuelt, vilt og villere enn vilt.
    Storgata 37, Kafe Republik.
  • 4. november: Nyhetssmaking november.
    Storgata 37, Kafe Republik.
  • 19. november: Musserende kvalitetsvin, nyheter januar og andre gode kjøp til høytiden.
    Storgata 37, Kafe Republik.

Påmelding skjer ved å melde seg på hvert enkelte separate arrangement. Kun få plasser.