Torsdagsmiddag 🦀🐟 Sjømatfest med Fredrik Hald Matfestivalen
Thursday 5 September
19:00 – 21:00
Lystgården
Kanonhaugen 39, Bergen, Norge
About the event
Organizer: STIFTELSEN LYSTGÅRDEN
Velkommen til langbordsmiddag! Denne torsdagen er det Fredrik Hald som er vår kokk og det blir sjømatbonanza!
Fredrik har vært lenge i kokkefaget og en kilde til kunnskap om fisk og skalldyr. Vi gleder oss til å høre mer denne kvelden.
I tillegg har vi met oss Joar Aga fra Aga Sideri i Hardanger. Han er levende opptatt av epler, smak og lager prisbelønnet sider. Humlepung har vært utsolgt fra polet mange ganger. Det blir stas å høre Joar fortelle om hva han brenner for. Og du kan selvfølgelig få kjøpt deg et glass
Fredrik forteller at menyen kan komme tl å se slik ut:
Krabbesuppe basert på krabbe kjøtt, Røros rømme, skalldyrkraft, dill, tomater, pisket krem
Ovnsbakt fjellørret fra Hardanger fjellfisk, servert på potet og selleri pure, blanchert sukkertare og kantarell creme med hvitløk og gressløk
Stikkelsbærsuppe med kardemomme krem og havregryns kjeks
🥬 🦀 🥒🍅 🐟
🌱 Lystgården er huset for menneskemøter og matopplevelser der vi ønsker å legge til rette for både økologisk og sosial bærekraft!
Hit kommer matentusiaster av alle slag - bonden, kokken eller naboen for å lage langbordsmiddag som er åpen for alle. Og du er velkommen til å sitte til bords.
Du kan komme alene eller sammen med venner. Du må være innstilt på å bli kjent med de rundt deg og snakke med folk du ikke kjenner fra før 😀 Det er slik vi sammen skaper langbordsstemningen.Vi har alltid fokus på lokale råvarer og hva vi kan få til i sesong! Det blir stort sett servert vegetarretter, men av og til kjøtt og fisk med en historie.
Vi er en møteplass for alle, og har en fleksibel prismodell fordi vi ønsker at alle skal kunne ha anledning til å være med uansett økonomiske.
Kom litt i forkant så du kan finne en plass rundt langbordet, og kjøpe deg noe i baren om du ønsker det. Vi starter arrangementet kl 19.00!
Vi vil komme med en oppdatering på hvem som lager maten denne kvelden 🌱
___
Arrangementet er støttet av Bergen kommune
Lystgården
Kanonhaugen 39, Bergen, Norge
Torsdagsmiddag 🦀🐟 Sjømatfest med Fredrik Hald Matfestivalen
Thursday 5 September
19:00 – 21:00
Lystgården
Kanonhaugen 39, Bergen, Norge
About the event
Organizer: STIFTELSEN LYSTGÅRDEN
Velkommen til langbordsmiddag! Denne torsdagen er det Fredrik Hald som er vår kokk og det blir sjømatbonanza!
Fredrik har vært lenge i kokkefaget og en kilde til kunnskap om fisk og skalldyr. Vi gleder oss til å høre mer denne kvelden.
I tillegg har vi met oss Joar Aga fra Aga Sideri i Hardanger. Han er levende opptatt av epler, smak og lager prisbelønnet sider. Humlepung har vært utsolgt fra polet mange ganger. Det blir stas å høre Joar fortelle om hva han brenner for. Og du kan selvfølgelig få kjøpt deg et glass
Fredrik forteller at menyen kan komme tl å se slik ut:
Krabbesuppe basert på krabbe kjøtt, Røros rømme, skalldyrkraft, dill, tomater, pisket krem
Ovnsbakt fjellørret fra Hardanger fjellfisk, servert på potet og selleri pure, blanchert sukkertare og kantarell creme med hvitløk og gressløk
Stikkelsbærsuppe med kardemomme krem og havregryns kjeks
🥬 🦀 🥒🍅 🐟
🌱 Lystgården er huset for menneskemøter og matopplevelser der vi ønsker å legge til rette for både økologisk og sosial bærekraft!
Hit kommer matentusiaster av alle slag - bonden, kokken eller naboen for å lage langbordsmiddag som er åpen for alle. Og du er velkommen til å sitte til bords.
Du kan komme alene eller sammen med venner. Du må være innstilt på å bli kjent med de rundt deg og snakke med folk du ikke kjenner fra før 😀 Det er slik vi sammen skaper langbordsstemningen.Vi har alltid fokus på lokale råvarer og hva vi kan få til i sesong! Det blir stort sett servert vegetarretter, men av og til kjøtt og fisk med en historie.
Vi er en møteplass for alle, og har en fleksibel prismodell fordi vi ønsker at alle skal kunne ha anledning til å være med uansett økonomiske.
Kom litt i forkant så du kan finne en plass rundt langbordet, og kjøpe deg noe i baren om du ønsker det. Vi starter arrangementet kl 19.00!
Vi vil komme med en oppdatering på hvem som lager maten denne kvelden 🌱
___
Arrangementet er støttet av Bergen kommune