Logo

Alexandras Jul

Mandag 9. desember

19:30 – 21:00

Quality Hotel Maritim

Åsbygata 3, Haugesund, Norge

Om arrangementet

Arrangør: Quality Hotel Maritim

Alexandra Rotan kommer til Quality Hotel Maritim 9. desember 2024 for å ringe inn julen i Haugesund

Alexandra Rotan har stor kjærlighet for jula, og har deltatt på julekonserter som KORK’s julespesial og i TV-program som julaften på TV2, Håp i en Gryte og var i 2023 programleder for Jul hos Prøysen. Hennes versjoner av O Helga Natt og Når Himmelen Faller Ned har blittstore  publikumsfavoritter, og etter stormende jubel som gjest på Kurt Nilsens juleturné (2023) og en del av Stille Natt (2022) og er Alexandra klar for å gi publikum julestemning på sin egen måte.

Alexandras Jul er en konsert som rommer alt fra folkekjære, tradisjonelle norske julesanger, julehits fra ulike TV-program og verdenskjente juleklassikere. Alexandra stiller med et band bestående av Markus Maaren Bastøe, Håvard K. Hansen, Auver Gaaren og Kim André Tønnesen, i tillegg til musikalske gjester som offentliggjøres på et senere tidspunkt.

Alexandra Rotan er en av Norges mest kjente og folkekjære sangere. Som frontfigur i KEiiNO har 27-åringen fra Eidsvoll vunnet og kommet på andreplass i MGP 2 ganger, vunnet folkestemmene i Eurovision, vært på toppen av hitlistene, er strømmet over 160 millioner ganger og blitt nominert til Spellemann. Alexandras allsidighet imponerte dommere og TV-seere i Stjernekamp høsten 2021, der hun kom helt til finalen og sang seg dypt inn i hjertene til folk i hele Norge. 

Mer info: www.alexandrasjul.no

 

Dørene åpner: 18.30

 

EN UNIK SHOWMENYOPPLEVELSE VED NAUSTET RESTAURANT
Bli med oss på en minneverdig matopplevelse før du nyter Alexandras Jul! Naustet Restaurant inviterer deg til vår spesielle 3-retters julemeny – til kun 1095,- per person. Bordsetting kl. 17:00-19:00.

3 retters vil bestå av:

  • Forrett: Nyt en juleinspirert forrett.
  • Hovedrett: Varm julemat fra fat (ribbe, pinnekjøtt og alt som hører til).
  • Dessert: Avslutt måltidet med riskrem og rørte jordbær. 
Kart som viser hvor arrangementet foregår

Quality Hotel Maritim

Åsbygata 3, Haugesund, Norge

Alexandras Jul

Alexandras Jul

Mandag 9. desember

19:30 – 21:00

Quality Hotel Maritim

Åsbygata 3, Haugesund, Norge

Om arrangementet

Arrangør: Quality Hotel Maritim

Alexandra Rotan kommer til Quality Hotel Maritim 9. desember 2024 for å ringe inn julen i Haugesund

Alexandra Rotan har stor kjærlighet for jula, og har deltatt på julekonserter som KORK’s julespesial og i TV-program som julaften på TV2, Håp i en Gryte og var i 2023 programleder for Jul hos Prøysen. Hennes versjoner av O Helga Natt og Når Himmelen Faller Ned har blittstore  publikumsfavoritter, og etter stormende jubel som gjest på Kurt Nilsens juleturné (2023) og en del av Stille Natt (2022) og er Alexandra klar for å gi publikum julestemning på sin egen måte.

Alexandras Jul er en konsert som rommer alt fra folkekjære, tradisjonelle norske julesanger, julehits fra ulike TV-program og verdenskjente juleklassikere. Alexandra stiller med et band bestående av Markus Maaren Bastøe, Håvard K. Hansen, Auver Gaaren og Kim André Tønnesen, i tillegg til musikalske gjester som offentliggjøres på et senere tidspunkt.

Alexandra Rotan er en av Norges mest kjente og folkekjære sangere. Som frontfigur i KEiiNO har 27-åringen fra Eidsvoll vunnet og kommet på andreplass i MGP 2 ganger, vunnet folkestemmene i Eurovision, vært på toppen av hitlistene, er strømmet over 160 millioner ganger og blitt nominert til Spellemann. Alexandras allsidighet imponerte dommere og TV-seere i Stjernekamp høsten 2021, der hun kom helt til finalen og sang seg dypt inn i hjertene til folk i hele Norge. 

Mer info: www.alexandrasjul.no

 

Dørene åpner: 18.30

 

EN UNIK SHOWMENYOPPLEVELSE VED NAUSTET RESTAURANT
Bli med oss på en minneverdig matopplevelse før du nyter Alexandras Jul! Naustet Restaurant inviterer deg til vår spesielle 3-retters julemeny – til kun 1095,- per person. Bordsetting kl. 17:00-19:00.

3 retters vil bestå av:

  • Forrett: Nyt en juleinspirert forrett.
  • Hovedrett: Varm julemat fra fat (ribbe, pinnekjøtt og alt som hører til).
  • Dessert: Avslutt måltidet med riskrem og rørte jordbær.