GOD – BEDRE – BEST i Bordeaux og Bourgogne
Thursday 16 November 2023
17:30 – 20:30
GOD – BEDRE – BEST
Lille Grensen 7, Oslo, Norge
About the event
Organizer: LA CAVE PALMER AS
GOD – BEDRE – BEST i Bordeaux og Bourgogne med reklameguru og vinelsker Morten Kjærnes og vår kjellermester Arne Kristian Gjelsten – Torsdag 16. november kl 17:30 – 20:30. Pris kr. 695.
Dette er kurset for deg som er nysgjerrig på om pris og kvalitet på vin henger sammen.
De fleste av oss har et budsjett vi er fornøyde med å bruke på en flaske vin.
Går vi glipp av store smaksopplevelser ved å ikke gå opp i pris? Dette skal vi smake oss frem til sammen under god – bedre – best!
Vi åpner tre flasker rød Bordeaux og tre flasker hvit Bourgogne i tre forskjellige prisklasser (kr. 200, kr. 500 og kr. 1.000 per flaske). Hvis du trigges av om pris og kvalitet henger sammen, bør du ikke gå glipp av arrangementet den 16. november. Her vil du ha muligheten til å gjøre deg opp en mening om smaksopplevelser og pris henger sammen.
Velkommen til god – bedre – best!
GOD – BEDRE – BEST
Lille Grensen 7, Oslo, Norge
GOD – BEDRE – BEST i Bordeaux og Bourgogne
Thursday 16 November 2023
17:30 – 20:30
GOD – BEDRE – BEST
Lille Grensen 7, Oslo, Norge
About the event
Organizer: LA CAVE PALMER AS
GOD – BEDRE – BEST i Bordeaux og Bourgogne med reklameguru og vinelsker Morten Kjærnes og vår kjellermester Arne Kristian Gjelsten – Torsdag 16. november kl 17:30 – 20:30. Pris kr. 695.
Dette er kurset for deg som er nysgjerrig på om pris og kvalitet på vin henger sammen.
De fleste av oss har et budsjett vi er fornøyde med å bruke på en flaske vin.
Går vi glipp av store smaksopplevelser ved å ikke gå opp i pris? Dette skal vi smake oss frem til sammen under god – bedre – best!
Vi åpner tre flasker rød Bordeaux og tre flasker hvit Bourgogne i tre forskjellige prisklasser (kr. 200, kr. 500 og kr. 1.000 per flaske). Hvis du trigges av om pris og kvalitet henger sammen, bør du ikke gå glipp av arrangementet den 16. november. Her vil du ha muligheten til å gjøre deg opp en mening om smaksopplevelser og pris henger sammen.
Velkommen til god – bedre – best!