Logo

Kvale Seafood Week

5 December 2023 14:00 –

7 December 2023 16:00

Oslo, Tromsø og Ålesund

Norge

About the event

Organizer: KVALE ADVOKATFIRMA DA

Kvale ønsker velkommen til Seafood Week 5. til 7. desember i Oslo, Tromsø og Ålesund.  

 

Vi samler sentrale aktører i sjømatnæringen til oppdatering med faglig påfyll og nettverksbygging på tvers av segment.

Vi får tidsaktuelle innspill innen havbruk, landbasert oppdrett, fiskeri med ventet kvotemelding, eksportmarkedet for norsk sjømat, flyfrakt av fisk og formuesskatt. En fellesnevner vil være hvordan sjømatnæringen kan posisjonere seg for å håndtere rammebetingelser som endres raskt og med stadig økt fokus på miljø og sikkerhet.

 

Meld deg på i Tromsø, Ålesund eller Oslo – eller bli med på flere lokasjoner.

 

PROGRAM:

5. desember - Ålesund:

Velkommen til en spennende ettermiddag ved vårt kontor i Ålesund. Du kan delta på valgfri parallellsesjon, samt høre fra sentrale aktører i sjømatnæringen før vi avslutter ettermiddagen med mingling og sjømat.

 

14:00 - Velkommen og registrering
v/ Monica G. Sperre og Henrik Grung i Kvale

14:15 - Parallellsesjoner - velg en:

- Sesjon 1: "Fra idé til laks – etablering av landbasert akvakultur"

v/ Rode S. Rønning-Hansen i Kvale og Andreas Wæhre i Åkerblå

- Sesjon 2: "Kvotemelding 2.0"
v/ Jørgen Blix Nicolaysen i Kvale

- Sesjon 3: "Eierbeskatning i sjømatnæringen"
v/ Susanne Hamre Skoglund i Kvale

15:00 - Remøy Management
v/ Helge Remøy, Remøy Management

15:20 - Ode og Norges Sjømatråd
v/ Cathrin Rabben, Ode

15:40 - "En tid med muligheter"
v/ Olav Holst-Dyrnes, Kverva

16:00 - "Leading the Salmon Evolution"
v/ Trond-Håkon Schaug Pettersen, Salmon Evolution

16:20 - "Skattlegging, investeringsstopp og ressursknapphet – endringer i investerings- og finansieringsalternativer"
v/ Steffen Rødsjø, Arctic Securities

16:40 - Sjømat og mingling

 

6. desember - Tromsø:

Velkommen til en spennende ettermiddag i "Kjøpmannsrommet" hos The Edge i Tromsø. Vi vil ha et spesielt fokus på landbasert oppdrett. Det blir enkel servering og mingling underveis.

 

14:00 - Velkommen og registrering
v/ Rode Rønning-Hanssen og Jørgen Blix Nicolaysen i Kvale

14:10 - Fra idé til laks – etablering av landbasert akvakultur 
v/ Rode S. Rønning-Hansen i Kvale og Andreas Wæhre i Åkerblå

15:20 – Analyse – "Sjømat – over eller under vann"
v/ Finn-Arne Egeness, Nordea Bank

15:50 - Flyfrakt av fersk sjømat fra Evenes 
v/ Stig Kristian Winther, Perishable Center Nord

16:15 – Mingling

7. desember – Oslo:

Vi runder av Seafood Week med lunsj ved vårt kontor i Oslo 7. desember. Du får oppdateringer fra sentrale aktører i sjømatnæringen. Vi vil ha fokus på uformelle, gode diskusjoner og erfaringsutveksling.

 

12:00 - Velkommen
v/ Anne Kjølseth Ekerholt og Henrik Grung i Kvale

12:15 - Seafood Week lunsj

  • "Skattlegging, investeringsstopp og ressursknapphet – endringer i investerings- og finansieringsalternativer"
    v/ Steffen Rødsjø, Arctic Securities
  • "Hvordan kan vi støtte eksport og internasjonalisering for havbruksnæringen"  v/ Marie Sørli, Eksfin

 

Programmet oppdateres fortløpende.

 

Map displaying event location

Oslo, Tromsø og Ålesund

Norge

Kvale Seafood Week

Kvale Seafood Week

5 December 2023 14:00 –

7 December 2023 16:00

Oslo, Tromsø og Ålesund

Norge

About the event

Organizer: KVALE ADVOKATFIRMA DA

Kvale ønsker velkommen til Seafood Week 5. til 7. desember i Oslo, Tromsø og Ålesund.  

 

Vi samler sentrale aktører i sjømatnæringen til oppdatering med faglig påfyll og nettverksbygging på tvers av segment.

Vi får tidsaktuelle innspill innen havbruk, landbasert oppdrett, fiskeri med ventet kvotemelding, eksportmarkedet for norsk sjømat, flyfrakt av fisk og formuesskatt. En fellesnevner vil være hvordan sjømatnæringen kan posisjonere seg for å håndtere rammebetingelser som endres raskt og med stadig økt fokus på miljø og sikkerhet.

 

Meld deg på i Tromsø, Ålesund eller Oslo – eller bli med på flere lokasjoner.

 

PROGRAM:

5. desember - Ålesund:

Velkommen til en spennende ettermiddag ved vårt kontor i Ålesund. Du kan delta på valgfri parallellsesjon, samt høre fra sentrale aktører i sjømatnæringen før vi avslutter ettermiddagen med mingling og sjømat.

 

14:00 - Velkommen og registrering
v/ Monica G. Sperre og Henrik Grung i Kvale

14:15 - Parallellsesjoner - velg en:

- Sesjon 1: "Fra idé til laks – etablering av landbasert akvakultur"

v/ Rode S. Rønning-Hansen i Kvale og Andreas Wæhre i Åkerblå

- Sesjon 2: "Kvotemelding 2.0"
v/ Jørgen Blix Nicolaysen i Kvale

- Sesjon 3: "Eierbeskatning i sjømatnæringen"
v/ Susanne Hamre Skoglund i Kvale

15:00 - Remøy Management
v/ Helge Remøy, Remøy Management

15:20 - Ode og Norges Sjømatråd
v/ Cathrin Rabben, Ode

15:40 - "En tid med muligheter"
v/ Olav Holst-Dyrnes, Kverva

16:00 - "Leading the Salmon Evolution"
v/ Trond-Håkon Schaug Pettersen, Salmon Evolution

16:20 - "Skattlegging, investeringsstopp og ressursknapphet – endringer i investerings- og finansieringsalternativer"
v/ Steffen Rødsjø, Arctic Securities

16:40 - Sjømat og mingling

 

6. desember - Tromsø:

Velkommen til en spennende ettermiddag i "Kjøpmannsrommet" hos The Edge i Tromsø. Vi vil ha et spesielt fokus på landbasert oppdrett. Det blir enkel servering og mingling underveis.

 

14:00 - Velkommen og registrering
v/ Rode Rønning-Hanssen og Jørgen Blix Nicolaysen i Kvale

14:10 - Fra idé til laks – etablering av landbasert akvakultur 
v/ Rode S. Rønning-Hansen i Kvale og Andreas Wæhre i Åkerblå

15:20 – Analyse – "Sjømat – over eller under vann"
v/ Finn-Arne Egeness, Nordea Bank

15:50 - Flyfrakt av fersk sjømat fra Evenes 
v/ Stig Kristian Winther, Perishable Center Nord

16:15 – Mingling

7. desember – Oslo:

Vi runder av Seafood Week med lunsj ved vårt kontor i Oslo 7. desember. Du får oppdateringer fra sentrale aktører i sjømatnæringen. Vi vil ha fokus på uformelle, gode diskusjoner og erfaringsutveksling.

 

12:00 - Velkommen
v/ Anne Kjølseth Ekerholt og Henrik Grung i Kvale

12:15 - Seafood Week lunsj

  • "Skattlegging, investeringsstopp og ressursknapphet – endringer i investerings- og finansieringsalternativer"
    v/ Steffen Rødsjø, Arctic Securities
  • "Hvordan kan vi støtte eksport og internasjonalisering for havbruksnæringen"  v/ Marie Sørli, Eksfin

 

Programmet oppdateres fortløpende.