Logo

«Dagens» - et system for salg av lokalmat til serveringsteder

Wednesday 19 January 2022

09:00 – 10:00

About the event

Organizer: Nasjonalparken Næringshage AS

Dette webinaret er for dere som driver med råvareproduksjon eller foredling av småskalamat, og som ønsker et system for salg til HORECA (Hotell, restaurant og catering).

Ordre- og bestillingssystemet Dagens kobler produsenter og kjøpere direkte, og er et digitalt økosystem mellom bønder og kokker. Uten dikterende og fordyrende mellomledd får du en større del av verdiskapningen. Dagens gjør det økonomisk lønnsomt å selge direkte ved å bygge et desentralisert logistikksystem, og en transparent og rettferdig prismodell.

Om dette høres interessant ut så anbefaler vi deg å logge på dette webinaret for å høre mer om Dagens, og hvilke muligheter som ligger der for deg som matprodusent i Oppdal og Rennebu til å nå nye markeder.

 

Dagens er et ordre- og bestillingssystem mellom lokale produsenter & bønder og storkjøkkenkunder (HORECA). Vårt system gir produsenter en kanal for bestillinger, en enkel måte å håndterer fakturering og en plass hvor de kan kommunisere hvilke produkter som er tilgjengelig til enhver tid (sesongkalender). Vi jobber med ca. 120 produsenter & bønder på Østlandet (Hovelsrud, Heinrich Jung, Bergsmyrene, +++), og har nå begynt å jobbe med produsenter i Trøndelag (Trøndelag Sankeri, Camphill Rotvoll, Reppe Søndre, +++).

 

Lenke til webinaret sendes ut ca 1 time før oppstart.

«Dagens» - et system for salg av lokalmat til serveringsteder

«Dagens» - et system for salg av lokalmat til serveringsteder

Wednesday 19 January 2022

09:00 – 10:00

About the event

Organizer: Nasjonalparken Næringshage AS

Dette webinaret er for dere som driver med råvareproduksjon eller foredling av småskalamat, og som ønsker et system for salg til HORECA (Hotell, restaurant og catering).

Ordre- og bestillingssystemet Dagens kobler produsenter og kjøpere direkte, og er et digitalt økosystem mellom bønder og kokker. Uten dikterende og fordyrende mellomledd får du en større del av verdiskapningen. Dagens gjør det økonomisk lønnsomt å selge direkte ved å bygge et desentralisert logistikksystem, og en transparent og rettferdig prismodell.

Om dette høres interessant ut så anbefaler vi deg å logge på dette webinaret for å høre mer om Dagens, og hvilke muligheter som ligger der for deg som matprodusent i Oppdal og Rennebu til å nå nye markeder.

 

Dagens er et ordre- og bestillingssystem mellom lokale produsenter & bønder og storkjøkkenkunder (HORECA). Vårt system gir produsenter en kanal for bestillinger, en enkel måte å håndterer fakturering og en plass hvor de kan kommunisere hvilke produkter som er tilgjengelig til enhver tid (sesongkalender). Vi jobber med ca. 120 produsenter & bønder på Østlandet (Hovelsrud, Heinrich Jung, Bergsmyrene, +++), og har nå begynt å jobbe med produsenter i Trøndelag (Trøndelag Sankeri, Camphill Rotvoll, Reppe Søndre, +++).

 

Lenke til webinaret sendes ut ca 1 time før oppstart.