Trygg glutenfri mat 05.05.2022
Thursday 5 May 2022
10:00 – 12:00
About the event
Organizer: Norsk cøliakiforening
NCF arrangerer nettkurs for spisesteder og serveringsbransjen for å sikre kunnskap om hvordan tilberede, håndtere og servere trygg glutenfri mat. Rådene for håndtering av glutenfri mat kan overføres til andre allergener. Deltakere mottar kursbevis for deltakelsen.
Kursprogram
- Hva er cøliaki og andre typer glutenintoleranse?
- Hva er konsekvensene av å få i seg gluten om man ikke tåler det?
- Hvilken mat er glutenholdig, og hvilken mat er glutenfri?
- Hvordan tilrettelegge for trygg glutenfri mat?
- Rutiner og kommunikasjon med gjest/kunde

Trygg glutenfri mat 05.05.2022
Thursday 5 May 2022
10:00 – 12:00
About the event
Organizer: Norsk cøliakiforening
NCF arrangerer nettkurs for spisesteder og serveringsbransjen for å sikre kunnskap om hvordan tilberede, håndtere og servere trygg glutenfri mat. Rådene for håndtering av glutenfri mat kan overføres til andre allergener. Deltakere mottar kursbevis for deltakelsen.
Kursprogram
- Hva er cøliaki og andre typer glutenintoleranse?
- Hva er konsekvensene av å få i seg gluten om man ikke tåler det?
- Hvilken mat er glutenholdig, og hvilken mat er glutenfri?
- Hvordan tilrettelegge for trygg glutenfri mat?
- Rutiner og kommunikasjon med gjest/kunde