Logo

Jakt og vilt som næring – stort potensiale, men lykkes vi? UTSETTES, ny dato kommer

18 January 2022 10:00 –

19 January 2022 16:00

Honnevegen 60, 2836 Biri, Norway

About the event

Organizer: Innovasjon Norge

Seminaret vil være særlig interessant for rettighetshavere, entreprenører, forvaltning og andre som opptatt av jakt-, mat- og viltopplevelser som næring.

Det tas utgangspunkt i situasjonen i dag, og sammen med deltakerne er målet å komme frem til gode tiltak og forslag til løsninger, for å kunne ta ut potensialet som ligger i økt næringsutvikling basert på høstbare viltressurser.

Vi vil også komme innom viltkjøtt og vilt som matressurs, og opplevelser som safari og viltopplevelser uten våpen.

 

Dette er et hybrid-arrangement, der det er begrenset plass til fysisk deltakelse på Honne, og digital overføring av foredragene begge dager.

 

Det er følgende alternativer for deltagelse.

  • Deltagelse på hele seminaret inkluderer 2 lunsjer, overnatting, middag og frokost kr 1440,00 (NB! 500,00 i deltageravgift betales ved påmelding, de resterende 940,00 betales til hotellet ved innsjekk) Vi gjør oppmerksom på at arrangør booker rom når påmelding er registrert
  • Deltagelse på dag 1 (18. januar) inkludert 1 lunsj kr 350,- 
  • Deltagelse på dag 2 (19. januar) inkludert 1 lunsj kr 350,-
  • Deltagelse digitalt webinar (dekker begge dager) kr 300,-

 

Ved spørsmål kontakt: Øystein Syversen, 41101114, os@skogkurs.no

Map displaying event location

Honnevegen 60, 2836 Biri, Norway

Jakt og vilt som næring – stort potensiale, men lykkes vi? UTSETTES, ny dato kommer

Jakt og vilt som næring – stort potensiale, men lykkes vi? UTSETTES, ny dato kommer

18 January 2022 10:00 –

19 January 2022 16:00

Honnevegen 60, 2836 Biri, Norway

About the event

Organizer: Innovasjon Norge

Seminaret vil være særlig interessant for rettighetshavere, entreprenører, forvaltning og andre som opptatt av jakt-, mat- og viltopplevelser som næring.

Det tas utgangspunkt i situasjonen i dag, og sammen med deltakerne er målet å komme frem til gode tiltak og forslag til løsninger, for å kunne ta ut potensialet som ligger i økt næringsutvikling basert på høstbare viltressurser.

Vi vil også komme innom viltkjøtt og vilt som matressurs, og opplevelser som safari og viltopplevelser uten våpen.

 

Dette er et hybrid-arrangement, der det er begrenset plass til fysisk deltakelse på Honne, og digital overføring av foredragene begge dager.

 

Det er følgende alternativer for deltagelse.

  • Deltagelse på hele seminaret inkluderer 2 lunsjer, overnatting, middag og frokost kr 1440,00 (NB! 500,00 i deltageravgift betales ved påmelding, de resterende 940,00 betales til hotellet ved innsjekk) Vi gjør oppmerksom på at arrangør booker rom når påmelding er registrert
  • Deltagelse på dag 1 (18. januar) inkludert 1 lunsj kr 350,- 
  • Deltagelse på dag 2 (19. januar) inkludert 1 lunsj kr 350,-
  • Deltagelse digitalt webinar (dekker begge dager) kr 300,-

 

Ved spørsmål kontakt: Øystein Syversen, 41101114, os@skogkurs.no