Jakt og vilt som næring – stort potensiale, men lykkes vi? UTSETTES, ny dato kommer
18 January 2022 10:00 –
19 January 2022 16:00
Honnevegen 60, 2836 Biri, Norway
About the event
Organizer: Innovasjon Norge
Seminaret vil være særlig interessant for rettighetshavere, entreprenører, forvaltning og andre som opptatt av jakt-, mat- og viltopplevelser som næring.
Det tas utgangspunkt i situasjonen i dag, og sammen med deltakerne er målet å komme frem til gode tiltak og forslag til løsninger, for å kunne ta ut potensialet som ligger i økt næringsutvikling basert på høstbare viltressurser.
Vi vil også komme innom viltkjøtt og vilt som matressurs, og opplevelser som safari og viltopplevelser uten våpen.
Dette er et hybrid-arrangement, der det er begrenset plass til fysisk deltakelse på Honne, og digital overføring av foredragene begge dager.
Det er følgende alternativer for deltagelse.
- Deltagelse på hele seminaret inkluderer 2 lunsjer, overnatting, middag og frokost kr 1440,00 (NB! 500,00 i deltageravgift betales ved påmelding, de resterende 940,00 betales til hotellet ved innsjekk) Vi gjør oppmerksom på at arrangør booker rom når påmelding er registrert
- Deltagelse på dag 1 (18. januar) inkludert 1 lunsj kr 350,-
- Deltagelse på dag 2 (19. januar) inkludert 1 lunsj kr 350,-
- Deltagelse digitalt webinar (dekker begge dager) kr 300,-
Ved spørsmål kontakt: Øystein Syversen, 41101114, os@skogkurs.no
![Map displaying event location](https://app.checkin.no/static/11893/event_37877/geo_image.png?1652408671)
Honnevegen 60, 2836 Biri, Norway
![Jakt og vilt som næring – stort potensiale, men lykkes vi? UTSETTES, ny dato kommer](https://app.checkin.no/static/11893/event_37877/image700.jpg?1652408671)
Jakt og vilt som næring – stort potensiale, men lykkes vi? UTSETTES, ny dato kommer
18 January 2022 10:00 –
19 January 2022 16:00
Honnevegen 60, 2836 Biri, Norway
About the event
Organizer: Innovasjon Norge
Seminaret vil være særlig interessant for rettighetshavere, entreprenører, forvaltning og andre som opptatt av jakt-, mat- og viltopplevelser som næring.
Det tas utgangspunkt i situasjonen i dag, og sammen med deltakerne er målet å komme frem til gode tiltak og forslag til løsninger, for å kunne ta ut potensialet som ligger i økt næringsutvikling basert på høstbare viltressurser.
Vi vil også komme innom viltkjøtt og vilt som matressurs, og opplevelser som safari og viltopplevelser uten våpen.
Dette er et hybrid-arrangement, der det er begrenset plass til fysisk deltakelse på Honne, og digital overføring av foredragene begge dager.
Det er følgende alternativer for deltagelse.
- Deltagelse på hele seminaret inkluderer 2 lunsjer, overnatting, middag og frokost kr 1440,00 (NB! 500,00 i deltageravgift betales ved påmelding, de resterende 940,00 betales til hotellet ved innsjekk) Vi gjør oppmerksom på at arrangør booker rom når påmelding er registrert
- Deltagelse på dag 1 (18. januar) inkludert 1 lunsj kr 350,-
- Deltagelse på dag 2 (19. januar) inkludert 1 lunsj kr 350,-
- Deltagelse digitalt webinar (dekker begge dager) kr 300,-
Ved spørsmål kontakt: Øystein Syversen, 41101114, os@skogkurs.no