Bærekraftsmiddagen
Thursday 28 October 2021
18:00 – 23:00
Vestre Strandgate 7, 4610 Kristiansand, Norge
About the event
Organizer: Bærekraftsfestivalen
Endelig er det tid for årets bærekraftsmiddag!
Hva kan du gjøre for å velge bedre råvarer, kaste mindre mat og ta bedre valg i hverdagen? Hvordan spise mer bærekraftig hjemme og på jobb?
Dette og mye mer vil bli diskutert under bærekraftsmiddagen!
I lys av FNs satsing på mat, samt FN-toppmøtet om mat og matsikkerhet, er nettopp dette årets tema for bærekraftsmiddagen. Vi ønsker å spre nyttig kunnskap, og inspirere deg til en bærekraftig matproduksjon med et forbruk som tar vare på jorda.
Bærekraftsmiddagen vil bli en avslappet bankettmiddag hvor vi ønsker velkommen til studenter, næringsliv, akademia og politikere til en inspirerende kveld med mat i fokus. Denne innholdsrike kvelden vil foregå på Caldedonien Hall på Radisson Blu Hotel.
Vi serverer en nydelig 3-retters med spennende sammensetninger basert på lokale råvarer. Det blir også mulighet for nettverking og hygge. I tillegg er vi så heldige å få høre lærerike foredrag om kjente og ukjente råvarer, og hvordan vi kan ta i bruk disse.
Meld deg på for å ta del i denne innholdsrike kvelden med nye smaksopplevelser, bekjentskap og perspektiver på mat!
Vestre Strandgate 7, 4610 Kristiansand, Norge
Bærekraftsmiddagen
Thursday 28 October 2021
18:00 – 23:00
Vestre Strandgate 7, 4610 Kristiansand, Norge
About the event
Organizer: Bærekraftsfestivalen
Endelig er det tid for årets bærekraftsmiddag!
Hva kan du gjøre for å velge bedre råvarer, kaste mindre mat og ta bedre valg i hverdagen? Hvordan spise mer bærekraftig hjemme og på jobb?
Dette og mye mer vil bli diskutert under bærekraftsmiddagen!
I lys av FNs satsing på mat, samt FN-toppmøtet om mat og matsikkerhet, er nettopp dette årets tema for bærekraftsmiddagen. Vi ønsker å spre nyttig kunnskap, og inspirere deg til en bærekraftig matproduksjon med et forbruk som tar vare på jorda.
Bærekraftsmiddagen vil bli en avslappet bankettmiddag hvor vi ønsker velkommen til studenter, næringsliv, akademia og politikere til en inspirerende kveld med mat i fokus. Denne innholdsrike kvelden vil foregå på Caldedonien Hall på Radisson Blu Hotel.
Vi serverer en nydelig 3-retters med spennende sammensetninger basert på lokale råvarer. Det blir også mulighet for nettverking og hygge. I tillegg er vi så heldige å få høre lærerike foredrag om kjente og ukjente råvarer, og hvordan vi kan ta i bruk disse.
Meld deg på for å ta del i denne innholdsrike kvelden med nye smaksopplevelser, bekjentskap og perspektiver på mat!