Kjøp og salg av Trøndersk mat - offentlig sektor og HoReCa
Tuesday 13 January 2026
10:00 – 15:00
Scandic Stiklestad Hotell
Scandic Stiklestad Hotell, Stiklestad Alle, Verdal, Norge
About the event
Organizer: Grønt kompetansesenter Mære-Skjetlein
Vi inviterer til en møteplass hvor aktører i hele måltidskjeden møtes for å bygge relasjoner, utvikle nye løsninger og øke bruken av trøndersk mat i både offentlig sektor og HoReCa-markedet.
Tema:
• Hvorfor satse på trøndersk mat i profesjonelle måltider?
• Hva trengs for bedre dialog og samspill i verdikjeden?
• Hva er mulig gjennom grossistleddet og hvilke hindringer er det?
• Gode eksempler som inspirerer til handling
• Rom for dialog og nye kontakter
Program tirsdag 13.januar:
10.00-12.00 Fagforedrag:
Mer trøndersk mat i offentlige måltid
Gunn Bratberg, Grønt kompetansesenter Mære-Skjetlein
Innkjøpssamarbeidet – Matinnkjøp som motor for endring
Innherred anskaffelser
Produsert og servert lokalt!
Marius Værdal, Inderøy slakteri
Hvordan jobber grossistleddet for å få inn mer lokal mat? Servicegrossisten Nær Engros
Erfaringer fra praksis – hva må til for å lykkes?
Ole Rønning, Levanger kommune
Det gode eksemplet vi kan inspireres av!
Overraskelse!
12.00-12.30 Minglemat
12.00-14.30 Stands og uformelle møter
14.30-15.00 Matinspirasjon
Ann Kristin Wang, Matvalget
15.00 Takk for i dag og vel hjem!
Er du produsent?
Få innsikt i hvordan du kan selge mer til det offentlige markedet
Er du kjøkkenleder eller innkjøper?
Se hvordan du kan bruke mer lokalmat innenfor dagens rammer
Bli kjent med folk som vil det samme og åpne dører for samarbeid!
Arrangør: Innherred mat og reiseliv mot 2030 og Innherred anskaffelser
Kontaktperson: Gunn Bratberg, Grønt kompetansensenter Mære-Skjetlein - gunbr@trondelagfylke.no – 45 48 78 40
Gratis og uformelt! Velkommen!

Scandic Stiklestad Hotell
Scandic Stiklestad Hotell, Stiklestad Alle, Verdal, Norge

Kjøp og salg av Trøndersk mat - offentlig sektor og HoReCa
Tuesday 13 January 2026
10:00 – 15:00
Scandic Stiklestad Hotell
Scandic Stiklestad Hotell, Stiklestad Alle, Verdal, Norge
About the event
Organizer: Grønt kompetansesenter Mære-Skjetlein
Vi inviterer til en møteplass hvor aktører i hele måltidskjeden møtes for å bygge relasjoner, utvikle nye løsninger og øke bruken av trøndersk mat i både offentlig sektor og HoReCa-markedet.
Tema:
• Hvorfor satse på trøndersk mat i profesjonelle måltider?
• Hva trengs for bedre dialog og samspill i verdikjeden?
• Hva er mulig gjennom grossistleddet og hvilke hindringer er det?
• Gode eksempler som inspirerer til handling
• Rom for dialog og nye kontakter
Program tirsdag 13.januar:
10.00-12.00 Fagforedrag:
Mer trøndersk mat i offentlige måltid
Gunn Bratberg, Grønt kompetansesenter Mære-Skjetlein
Innkjøpssamarbeidet – Matinnkjøp som motor for endring
Innherred anskaffelser
Produsert og servert lokalt!
Marius Værdal, Inderøy slakteri
Hvordan jobber grossistleddet for å få inn mer lokal mat? Servicegrossisten Nær Engros
Erfaringer fra praksis – hva må til for å lykkes?
Ole Rønning, Levanger kommune
Det gode eksemplet vi kan inspireres av!
Overraskelse!
12.00-12.30 Minglemat
12.00-14.30 Stands og uformelle møter
14.30-15.00 Matinspirasjon
Ann Kristin Wang, Matvalget
15.00 Takk for i dag og vel hjem!
Er du produsent?
Få innsikt i hvordan du kan selge mer til det offentlige markedet
Er du kjøkkenleder eller innkjøper?
Se hvordan du kan bruke mer lokalmat innenfor dagens rammer
Bli kjent med folk som vil det samme og åpne dører for samarbeid!
Arrangør: Innherred mat og reiseliv mot 2030 og Innherred anskaffelser
Kontaktperson: Gunn Bratberg, Grønt kompetansensenter Mære-Skjetlein - gunbr@trondelagfylke.no – 45 48 78 40
Gratis og uformelt! Velkommen!
