Så gjør vi så: Julepålegg
Tuesday 2 December
17:00 – 18:00
Nasjonalbiblioteket i Oslo - Bakgården Kantine
Nasjonalbiblioteket, Henrik Ibsens gate, Oslo, Norge
About the event
Organizer: CREDO
Leverpostei, sylte, sild og gravet fisk er julepålegg vi har sterke tradisjoner og følelser for i Norge, og som alle kan lages hjemme på eget kjøkken. Hvordan legger vi sylta best legges lagvis, den intuitive fingerfølelsen på mengden krydderier, akkurat hvor fast lammerullen bør rulles
og knyttes for å henge sammen og bli fin. Dette er kunnskap som kommer ved å bruke hendene, ved å smake, lukte, se – igjen og igjen.
Velkommen til prat og fremvisning av teknikker og metoder for å lage årets julepåleggsbord med Magnus Thorvik fra Indre Oslo Matforedling og Heidi Bjerkan fra Credo.
Når og hvor?
Tirsdag 2. desember klokken 17:00 - 18:00.
Nasjonalbiblioteket, Bakgården kantine ved Credo. Slik kommer du deg hit: https://www.nb.no/besok/
Trenger du billett?
Det er gratis, men du behøver billett for å sikre deg plass.
Mat og drikke?
Middagstilbud i Kantina ved Credo fra 15:30 - 20:00.
Velkommen!

Nasjonalbiblioteket i Oslo - Bakgården Kantine
Nasjonalbiblioteket, Henrik Ibsens gate, Oslo, Norge

Så gjør vi så: Julepålegg
Tuesday 2 December
17:00 – 18:00
Nasjonalbiblioteket i Oslo - Bakgården Kantine
Nasjonalbiblioteket, Henrik Ibsens gate, Oslo, Norge
About the event
Organizer: CREDO
Leverpostei, sylte, sild og gravet fisk er julepålegg vi har sterke tradisjoner og følelser for i Norge, og som alle kan lages hjemme på eget kjøkken. Hvordan legger vi sylta best legges lagvis, den intuitive fingerfølelsen på mengden krydderier, akkurat hvor fast lammerullen bør rulles
og knyttes for å henge sammen og bli fin. Dette er kunnskap som kommer ved å bruke hendene, ved å smake, lukte, se – igjen og igjen.
Velkommen til prat og fremvisning av teknikker og metoder for å lage årets julepåleggsbord med Magnus Thorvik fra Indre Oslo Matforedling og Heidi Bjerkan fra Credo.
Når og hvor?
Tirsdag 2. desember klokken 17:00 - 18:00.
Nasjonalbiblioteket, Bakgården kantine ved Credo. Slik kommer du deg hit: https://www.nb.no/besok/
Trenger du billett?
Det er gratis, men du behøver billett for å sikre deg plass.
Mat og drikke?
Middagstilbud i Kantina ved Credo fra 15:30 - 20:00.
Velkommen!
