Logo

Frivillighetens dag 5. desember på Sentralen

Thursday 5 December 2019

11:30 – 19:15

Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo, Norge

About the event

Organizer: Frivillighet Norge

Velkommen til Frivillighetens dag! 

På Sentralen i Oslo den 5. desember.  

FNs internasjonale dag for frivillighet er dagen vi samler alle deler av frivillig sektor. Vi ser frem til en spennende dag med foredrag, debatt, ny innsikt, gode møter og feiring av frivillig innsats.

Vi er stolt av å presentere detaljert program for Frivillighetens dag på FNs internasjonale dag for frivillighet den 5. desember. Velkommen til en spennende dag med foredrag, debatt, ny innsikt, gode møter og feiring av frivillig innsats! 

Nytt i år er at vi slår sammen Topplederkonferansen og Frivillighetens dag til et heldagsarrangement. Dette fyller vi med fag, fest og tid til å snakke sammen. Det blir foredrag og debatt i Marmorsalen og ulike fagsesjoner i parallelle økter på Sentralen.

Tema er «En frivillighet for alle» 

Vi skal se på samfunnstrender, hva endrer seg og hva må frivillig sektor forberede seg på? Hva skal være frivillig sektors samfunnsrolle og hvordan opprettholder vi den høye tilliten i befolkningen? Vi vil diskutere barrierer for deltakelse, sosiale forskjeller og utenforskap. 

Program

11.30 Registrering, lunsj, kaffe og sponsortorg i Marmorsalen. 

12.25 Undeholdning ved Utsiktsbakken brassband 
12.32 Åpning av Frivillighetens dag, ved styreleder i Frivillighet Norge Heikki Eidsvoll Holmås
12.40 Frivillighetens rolle i demokratiet, ved Stortingspresident Tone Trøen  
12.55 En samtale om aksjonisme, sivil ulydighet, myndighetskritikk. Frivillighetens rolle i samfunnsbygging med Arne Viste og Rune Berglund Steen, ledet av Guri Idsø Viken.  

13.20 Vi går til fagseminarene 
13.35 Parallelle fagseminarer 

 1. Norsk Tipping: På lag med frivilligheten, i Hvelvet
  Hvem: Silje Bye Vangen, rådgiver samfunnsansvar, og Randi Helene Røed, fagsjef samfunnsansvar og bærekraft, i Norsk Tipping. 
 2. Microsoft: Kunstig intelligens og datainnovasjon, i Produksjonsrom 1
  Hvem: Microsoft Norge. 
 3. Frivillighet Norge: Barrierer for deltakelse i frivilligheten, i Vinterhagen
  Hvem: Rabia Musavi fra LIN, Lea Mariero fra Press, Fahim Naeem fra Pakistansk Kulturforening Skedsmo og Ida Marie Holmin fra Frivillighet Norge.
 4. Frivillighet Norge: Tillit på spill, i Forstanderskapssalen
  Hvem: Tage Pettersen, president Norges Ishockeyforbund, Kristin Clemet, daglig leder Civita og Dagfinn Høybråten, generalsekretær Kirkens Nødhjelp. 

14.10 Vi går til nye fagseminarer  
14.20 Parallelle fagseminarer  

 1. KS: Samspill mellom kommuner og frivillig sektor, i Hvelvet
  Hvem: Instituttet for Samfunnsforskning (ISF), ved Håkon Trætteberg, presenterer ferske funn og Eva Iris Eyjolfsdottir, fra Karmøy kommune.
 2. Stiftelsen Dam: Sosial ulikhet påvirker helsen, i Produksjonsrom 1
  Hvem: Generalsekretær i Stiftelsen Dam Hans Christian Lillehagen, Trine Lindset fra Norske kvinners sanitetsforening, Ann Katrin Eriksson i Norges bandyforbund og Helene Øygardslia fra Den norske turistforening. 
 3. Frivillig.no: Ledelse av nye frivillige, i Vinterhagen
  Hvem: Rådgiver i Frivillig.no Nancy Herz. Per Otto Wold fra Spond og Maren Harlem fra DNT Oslo og omegn.
 4. Frivillighet Norge: Å lede i nytt terreng, i Forstanderskapssalen
  Hvem: Håvard Ellefsen i Winorg, Elin Nørve Future Leaders, Dag Terje Klarp Solvang DNT, Pål Kristen Rønnevik NIF, Sadia Jabeen Iqbal Norges Handicapforbund.


15.00 Pause med kaffe/boller/frukt i Marmorsalen med sponsortorg 
 
15.30 Er det pengene som styrer? Marmorsalen 
Rode Margrete Hegstad, styreleder i LNU leder en samtale med Institutt for samfunnsforskning
En debatt med Freddy Øvstegård (SV) og Bård Hoksrud (Frp)  
 
16.05 Underholdning, Drømmestipend-vinner 
 
16.15 Kan vi vedta mangfold? Marmorsalen 
Leif-Ove Hansen, generalsekretær i Unge Funksjonshemmede, leder en samtale med organisasjoner. 
En debatt med Anette Trettebergstuen (Ap) og Frida Blomgren (V) 
  
17.00 Middag, mingling og sponsortorg i Marmorsalen.  
DJ-skolen og Oh Mama! Crew spiller musikk. 
 
18.00 Prisutdeling i Marmorsalen.  

 • Konferansier for kvelden er Solveig Kloppen.
 • Åpningstale ved Kulturminister Trine Skei Grande 
 • Prisutdeling KS ved Kulturministeren, Heikki Eidsvoll Holmås og styreleder i KS Gunn Marit Helgesen.
 • Prisutdeling Årets nykommer i frivilligheten, ved Frivillig.no og fjorårets vinner Mohamed Nabel Omr Deeb.
 • Underholdning ved Drøbak Trommedamer.
 • Prisutdeling Helseprisen, ved Geir Jørgen Bekkevold og styreleder i Stiftelsen Dam Ingrid Stenstadvold Ross.
 • Prisutdeling Frivillighetsprisen ved Kulturministeren, Heikki Eidsvoll Holmås og Åsne Havnelid. 

19.15 Vi gratulerer vinnerne og takker for oss.

På Sponsortorget kan du få tatt en prat med Virke, Spond, Styreweb, Winorg, Solidus og Buypass.


Noen av dagens innledere

Tone Wilhelmsen Trøen, stortingspresident (H)
Har over 20 års erfaring fra privat næringsliv, med administrasjon- og HR-arbeid. Hun har sittet på Stortinget siden 2013 og overtok som stortingspresident i 2018. Er utdannet sykepleier. 

Elin Nørve, grunnlegger og daglig leder i Future Leaders
Future Leaders er et bærekraftsorientert lederutviklingsprogram for unge og har siden starten i 2014 vært med på å starte initiativer i 167 land. Nørve er en av 30 unge ledestjerner løftet frem av Dagens Næringsliv, høsten 2019.

Freddy André Øvstegård, stortingsrepresentant (SV)
Tidligere nestleder og miljøpolitisk leder i Sosialistisk Ungdom. Han er Stortingets yngste innvalgte representant i perioden 2017-2021 og sitter i Familie- og kulturkomiteen. 

Rabia Musavi, daglig leder i LIN - Likestilling, Inkludering og Nettverk
Er daglig leder i LIN, som er en frivillig flerkulturell organisasjon som jobber med likestilling og inkludering av minoriteter, økt samfunnsdeltakelse, forståelse og toleranse. Sitter i ressursgruppa til Frivillighet Norges program for økt inkludering på topp.  

Dag Terje Klarp Solvang, generalsekretær i Den Norske Turistforening 
Har tidligere vært markedssjef i Høyre og medlem av Stavanger bystyre. Har jobbet i Studentsamskipnaden, vært daglig leder ved Gastronomisk institutt og har ledet et reklamefirma. Utdanning både fra Sjøforsvaret og hotelledelse fra Universitetet i Stavanger. 

Dagfinn Høybråten, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp
Tidligere leder i Kristelig Folkeparti. Har vært både helseminister og arbeids- og sosialminister, visepresident på Stortinget samt statssekretær for Finansdepartementet. Har også bakgrunn som direktør i Trygdeetaten, generalsekretær i Nordisk ministerråd og styreleder i det internasjonale vaksinefondet GAVI Alliance. 

Tage Pettersen, president i Norges Ishockeyforbund
Er også Stortingsrepresentant for Høyre og sitter i Familie- og kulturkomiteen. Har tidligere vært ordfører i Moss. Bakgrunn fra forsvaret hvor han blant annet var sjef for Tillitsvalgtordningen.

Kristin Clemet, daglig leder i tankesmien Civita
Tidligere stortingsrepresentant for Høyre. Har vært både arbeids- og administrasjonsminister og utdannings- og forskningsminister. Har bakgrunn som viseadministrerende direktør i NHO og har sittet som styreleder i Plan Norge og Forskningsparken i Oslo.

Åsne Havnelid, administrerende direktør i Norsk Tipping
Også tidligere generalsekretær i Norges Røde Kors. Vært alpintrener, lærer i alpinsport og rektor ved Norges Toppidrettsgymnas. Hun har også arbeidet som daglig leder for Toppidrettssenteret og som assisterende toppidrettssjef i Olympiatoppen. Var direktør for Ski-VM 2011 i Oslo. 
 
Geir Jørgen Bekkevold, stortingsrepresentant (KrF)
Nestleder i Stortingets familie- og kulturkomité. Utdannet teolog og er tidligere feltprest, kapellan i Gjerpen menighet og sokneprest i Borgestad menighet i Skien.
 
Gunn Marit Helgesen, styreleder i KS
Leder i Telemark Høyre og tidligere fylkesordfører for Telemark. Utdannet kjemiingeniør og har arbeidet i Saga Petroleum, Statoil og Hydro. Er også visepresident i Conference of Peripheral and Maritime Regions (CPMR), tidligere president i Nordsjøkommisjonen og styremedlem i Kommunal Landspensjonskasse (KLP).
 
Sadia Jabeen Iqbal, prosjektleder for «Se oss, hør oss, ta oss med!» i Norges Handicapforbund
Har lang erfaring fra en rekke organisasjoner, råd og utvalg. Blant annet Seksualitet, identitet og mangfoldfoldsutvalget i Norges Handicapforbunds ungdom, Arbeidsutvalget for Universell utforming i Oslo kommune og Arbeidsutvalget for Handlingsplanen for funksjonshemmede i Bydel Ullern. Vinner av Oslo kommunes OXLO-pris 2018.

Pål Kristen Rønnevik, Leder for modernisering og digitalisering i Norges Idrettsforbund
Leder moderniseringen og digitaliseringen i Norges Idrettsforbund og har ansvar for NIF Digital. Tilhørighet til Nesodden Håndballklubb og Frisk Asker. Har tidligere vært blant annet IT-sjef og administrasjonssjef i Norsk Sykepleierforbund.

Heikki Eidsvoll Holmås, styreleder i Frivillighet Norge 
Tidligere utviklingsminister og stortingspolitiker (SV). Jobber til daglig med fornybar energi i Mulitconsult. Sitter også i styret til Elbilforeningen og er styreleder for Plan Norge. 

Trine Skei Grande, kultur- og likestillingsminister (V)
Leder i Venstre og fast innvalgt på Stortinget fra Oslo siden 2005. Har tidligere vært byråd for kultur og utdanning og generalsekretær i Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner. Ministeren vil dele ut den nasjonale Frivillighetsprisen. 

Kveldens konferansier er Solveig Kloppen, skuespiller og programleder
Har vært programleder for et knippe programmer inkludert Det jeg ikke fikk sagt, En kveld hos Kloppen, Norske Talenter, Idol, Ønskedrømmen og Mandagsklubben. Har vunnet flere Gullruten-priser. Har ledet både Spellemannprisen og Amandaprisen.

Kveldens underholdning blir blant annet fra Drøbak Trommedamer og DJ Skolen (prosjektsamarbeid mellom Oh Mama! Crew og Oslo Røde Kors). 

 

Billettyper                                                                                    Hele dagen                Fra kl 17        

 • Medlemsorganisasjoner i Frivillighet Norge                  600,-                               300,-              
 • Ikke fra en medlemsorganisasjon                                          1200,-                           600,-              
 • Ungdom*                                                                                                Gratis                            150,-              
 • Minoritetsorg.                                                                                         Gratis                           150,-

 • Kontingent kategori 7.                                                                 Gratis                           Gratis

 

*For personer under 26 år

NB! Hvis du skal velge en gratis billettype, fyll kun inn organisasjonsnavn og adresse i betalingsfeltet. På neste side kan du da velge en gratisbillett.

Er du usikker på om dere er medlemsorganisasjon hos Frivillighet Norge? Du finner oversikten her.  

Frivillighet Norge og Frivillig.no ønsker å skape mangfoldige og inkluderende frivillighetsarenaer, derfor bidrar vi til spleiselaget ved å tilby gratis og sterkt rabatterte billetter til ungdoms-og minoritetsorganisasjoner.  Vi tilbyr også gratis billetter til våre medlemsorganisasjoner i kontingentkategori 7 (inntekter under 500,000).                       

 

Påmeldingsfrist 2 desember.

Avmeldingsfristen er 21 november. Det er mulig å melde seg av arrangement etter fristen, men da uten refusjon av billettkostnad.

Map displaying event location

Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo, Norge

Frivillighetens dag 5. desember på Sentralen

Frivillighetens dag 5. desember på Sentralen

Thursday 5 December 2019

11:30 – 19:15

Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo, Norge

About the event

Organizer: Frivillighet Norge

Velkommen til Frivillighetens dag! 

På Sentralen i Oslo den 5. desember.  

FNs internasjonale dag for frivillighet er dagen vi samler alle deler av frivillig sektor. Vi ser frem til en spennende dag med foredrag, debatt, ny innsikt, gode møter og feiring av frivillig innsats.

Vi er stolt av å presentere detaljert program for Frivillighetens dag på FNs internasjonale dag for frivillighet den 5. desember. Velkommen til en spennende dag med foredrag, debatt, ny innsikt, gode møter og feiring av frivillig innsats! 

Nytt i år er at vi slår sammen Topplederkonferansen og Frivillighetens dag til et heldagsarrangement. Dette fyller vi med fag, fest og tid til å snakke sammen. Det blir foredrag og debatt i Marmorsalen og ulike fagsesjoner i parallelle økter på Sentralen.

Tema er «En frivillighet for alle» 

Vi skal se på samfunnstrender, hva endrer seg og hva må frivillig sektor forberede seg på? Hva skal være frivillig sektors samfunnsrolle og hvordan opprettholder vi den høye tilliten i befolkningen? Vi vil diskutere barrierer for deltakelse, sosiale forskjeller og utenforskap. 

Program

11.30 Registrering, lunsj, kaffe og sponsortorg i Marmorsalen. 

12.25 Undeholdning ved Utsiktsbakken brassband 
12.32 Åpning av Frivillighetens dag, ved styreleder i Frivillighet Norge Heikki Eidsvoll Holmås
12.40 Frivillighetens rolle i demokratiet, ved Stortingspresident Tone Trøen  
12.55 En samtale om aksjonisme, sivil ulydighet, myndighetskritikk. Frivillighetens rolle i samfunnsbygging med Arne Viste og Rune Berglund Steen, ledet av Guri Idsø Viken.  

13.20 Vi går til fagseminarene 
13.35 Parallelle fagseminarer 

 1. Norsk Tipping: På lag med frivilligheten, i Hvelvet
  Hvem: Silje Bye Vangen, rådgiver samfunnsansvar, og Randi Helene Røed, fagsjef samfunnsansvar og bærekraft, i Norsk Tipping. 
 2. Microsoft: Kunstig intelligens og datainnovasjon, i Produksjonsrom 1
  Hvem: Microsoft Norge. 
 3. Frivillighet Norge: Barrierer for deltakelse i frivilligheten, i Vinterhagen
  Hvem: Rabia Musavi fra LIN, Lea Mariero fra Press, Fahim Naeem fra Pakistansk Kulturforening Skedsmo og Ida Marie Holmin fra Frivillighet Norge.
 4. Frivillighet Norge: Tillit på spill, i Forstanderskapssalen
  Hvem: Tage Pettersen, president Norges Ishockeyforbund, Kristin Clemet, daglig leder Civita og Dagfinn Høybråten, generalsekretær Kirkens Nødhjelp. 

14.10 Vi går til nye fagseminarer  
14.20 Parallelle fagseminarer  

 1. KS: Samspill mellom kommuner og frivillig sektor, i Hvelvet
  Hvem: Instituttet for Samfunnsforskning (ISF), ved Håkon Trætteberg, presenterer ferske funn og Eva Iris Eyjolfsdottir, fra Karmøy kommune.
 2. Stiftelsen Dam: Sosial ulikhet påvirker helsen, i Produksjonsrom 1
  Hvem: Generalsekretær i Stiftelsen Dam Hans Christian Lillehagen, Trine Lindset fra Norske kvinners sanitetsforening, Ann Katrin Eriksson i Norges bandyforbund og Helene Øygardslia fra Den norske turistforening. 
 3. Frivillig.no: Ledelse av nye frivillige, i Vinterhagen
  Hvem: Rådgiver i Frivillig.no Nancy Herz. Per Otto Wold fra Spond og Maren Harlem fra DNT Oslo og omegn.
 4. Frivillighet Norge: Å lede i nytt terreng, i Forstanderskapssalen
  Hvem: Håvard Ellefsen i Winorg, Elin Nørve Future Leaders, Dag Terje Klarp Solvang DNT, Pål Kristen Rønnevik NIF, Sadia Jabeen Iqbal Norges Handicapforbund.


15.00 Pause med kaffe/boller/frukt i Marmorsalen med sponsortorg 
 
15.30 Er det pengene som styrer? Marmorsalen 
Rode Margrete Hegstad, styreleder i LNU leder en samtale med Institutt for samfunnsforskning
En debatt med Freddy Øvstegård (SV) og Bård Hoksrud (Frp)  
 
16.05 Underholdning, Drømmestipend-vinner 
 
16.15 Kan vi vedta mangfold? Marmorsalen 
Leif-Ove Hansen, generalsekretær i Unge Funksjonshemmede, leder en samtale med organisasjoner. 
En debatt med Anette Trettebergstuen (Ap) og Frida Blomgren (V) 
  
17.00 Middag, mingling og sponsortorg i Marmorsalen.  
DJ-skolen og Oh Mama! Crew spiller musikk. 
 
18.00 Prisutdeling i Marmorsalen.  

 • Konferansier for kvelden er Solveig Kloppen.
 • Åpningstale ved Kulturminister Trine Skei Grande 
 • Prisutdeling KS ved Kulturministeren, Heikki Eidsvoll Holmås og styreleder i KS Gunn Marit Helgesen.
 • Prisutdeling Årets nykommer i frivilligheten, ved Frivillig.no og fjorårets vinner Mohamed Nabel Omr Deeb.
 • Underholdning ved Drøbak Trommedamer.
 • Prisutdeling Helseprisen, ved Geir Jørgen Bekkevold og styreleder i Stiftelsen Dam Ingrid Stenstadvold Ross.
 • Prisutdeling Frivillighetsprisen ved Kulturministeren, Heikki Eidsvoll Holmås og Åsne Havnelid. 

19.15 Vi gratulerer vinnerne og takker for oss.

På Sponsortorget kan du få tatt en prat med Virke, Spond, Styreweb, Winorg, Solidus og Buypass.


Noen av dagens innledere

Tone Wilhelmsen Trøen, stortingspresident (H)
Har over 20 års erfaring fra privat næringsliv, med administrasjon- og HR-arbeid. Hun har sittet på Stortinget siden 2013 og overtok som stortingspresident i 2018. Er utdannet sykepleier. 

Elin Nørve, grunnlegger og daglig leder i Future Leaders
Future Leaders er et bærekraftsorientert lederutviklingsprogram for unge og har siden starten i 2014 vært med på å starte initiativer i 167 land. Nørve er en av 30 unge ledestjerner løftet frem av Dagens Næringsliv, høsten 2019.

Freddy André Øvstegård, stortingsrepresentant (SV)
Tidligere nestleder og miljøpolitisk leder i Sosialistisk Ungdom. Han er Stortingets yngste innvalgte representant i perioden 2017-2021 og sitter i Familie- og kulturkomiteen. 

Rabia Musavi, daglig leder i LIN - Likestilling, Inkludering og Nettverk
Er daglig leder i LIN, som er en frivillig flerkulturell organisasjon som jobber med likestilling og inkludering av minoriteter, økt samfunnsdeltakelse, forståelse og toleranse. Sitter i ressursgruppa til Frivillighet Norges program for økt inkludering på topp.  

Dag Terje Klarp Solvang, generalsekretær i Den Norske Turistforening 
Har tidligere vært markedssjef i Høyre og medlem av Stavanger bystyre. Har jobbet i Studentsamskipnaden, vært daglig leder ved Gastronomisk institutt og har ledet et reklamefirma. Utdanning både fra Sjøforsvaret og hotelledelse fra Universitetet i Stavanger. 

Dagfinn Høybråten, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp
Tidligere leder i Kristelig Folkeparti. Har vært både helseminister og arbeids- og sosialminister, visepresident på Stortinget samt statssekretær for Finansdepartementet. Har også bakgrunn som direktør i Trygdeetaten, generalsekretær i Nordisk ministerråd og styreleder i det internasjonale vaksinefondet GAVI Alliance. 

Tage Pettersen, president i Norges Ishockeyforbund
Er også Stortingsrepresentant for Høyre og sitter i Familie- og kulturkomiteen. Har tidligere vært ordfører i Moss. Bakgrunn fra forsvaret hvor han blant annet var sjef for Tillitsvalgtordningen.

Kristin Clemet, daglig leder i tankesmien Civita
Tidligere stortingsrepresentant for Høyre. Har vært både arbeids- og administrasjonsminister og utdannings- og forskningsminister. Har bakgrunn som viseadministrerende direktør i NHO og har sittet som styreleder i Plan Norge og Forskningsparken i Oslo.

Åsne Havnelid, administrerende direktør i Norsk Tipping
Også tidligere generalsekretær i Norges Røde Kors. Vært alpintrener, lærer i alpinsport og rektor ved Norges Toppidrettsgymnas. Hun har også arbeidet som daglig leder for Toppidrettssenteret og som assisterende toppidrettssjef i Olympiatoppen. Var direktør for Ski-VM 2011 i Oslo. 
 
Geir Jørgen Bekkevold, stortingsrepresentant (KrF)
Nestleder i Stortingets familie- og kulturkomité. Utdannet teolog og er tidligere feltprest, kapellan i Gjerpen menighet og sokneprest i Borgestad menighet i Skien.
 
Gunn Marit Helgesen, styreleder i KS
Leder i Telemark Høyre og tidligere fylkesordfører for Telemark. Utdannet kjemiingeniør og har arbeidet i Saga Petroleum, Statoil og Hydro. Er også visepresident i Conference of Peripheral and Maritime Regions (CPMR), tidligere president i Nordsjøkommisjonen og styremedlem i Kommunal Landspensjonskasse (KLP).
 
Sadia Jabeen Iqbal, prosjektleder for «Se oss, hør oss, ta oss med!» i Norges Handicapforbund
Har lang erfaring fra en rekke organisasjoner, råd og utvalg. Blant annet Seksualitet, identitet og mangfoldfoldsutvalget i Norges Handicapforbunds ungdom, Arbeidsutvalget for Universell utforming i Oslo kommune og Arbeidsutvalget for Handlingsplanen for funksjonshemmede i Bydel Ullern. Vinner av Oslo kommunes OXLO-pris 2018.

Pål Kristen Rønnevik, Leder for modernisering og digitalisering i Norges Idrettsforbund
Leder moderniseringen og digitaliseringen i Norges Idrettsforbund og har ansvar for NIF Digital. Tilhørighet til Nesodden Håndballklubb og Frisk Asker. Har tidligere vært blant annet IT-sjef og administrasjonssjef i Norsk Sykepleierforbund.

Heikki Eidsvoll Holmås, styreleder i Frivillighet Norge 
Tidligere utviklingsminister og stortingspolitiker (SV). Jobber til daglig med fornybar energi i Mulitconsult. Sitter også i styret til Elbilforeningen og er styreleder for Plan Norge. 

Trine Skei Grande, kultur- og likestillingsminister (V)
Leder i Venstre og fast innvalgt på Stortinget fra Oslo siden 2005. Har tidligere vært byråd for kultur og utdanning og generalsekretær i Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner. Ministeren vil dele ut den nasjonale Frivillighetsprisen. 

Kveldens konferansier er Solveig Kloppen, skuespiller og programleder
Har vært programleder for et knippe programmer inkludert Det jeg ikke fikk sagt, En kveld hos Kloppen, Norske Talenter, Idol, Ønskedrømmen og Mandagsklubben. Har vunnet flere Gullruten-priser. Har ledet både Spellemannprisen og Amandaprisen.

Kveldens underholdning blir blant annet fra Drøbak Trommedamer og DJ Skolen (prosjektsamarbeid mellom Oh Mama! Crew og Oslo Røde Kors). 

 

Billettyper                                                                                    Hele dagen                Fra kl 17        

 • Medlemsorganisasjoner i Frivillighet Norge                  600,-                               300,-              
 • Ikke fra en medlemsorganisasjon                                          1200,-                           600,-              
 • Ungdom*                                                                                                Gratis                            150,-              
 • Minoritetsorg.                                                                                         Gratis                           150,-

 • Kontingent kategori 7.                                                                 Gratis                           Gratis

 

*For personer under 26 år

NB! Hvis du skal velge en gratis billettype, fyll kun inn organisasjonsnavn og adresse i betalingsfeltet. På neste side kan du da velge en gratisbillett.

Er du usikker på om dere er medlemsorganisasjon hos Frivillighet Norge? Du finner oversikten her.  

Frivillighet Norge og Frivillig.no ønsker å skape mangfoldige og inkluderende frivillighetsarenaer, derfor bidrar vi til spleiselaget ved å tilby gratis og sterkt rabatterte billetter til ungdoms-og minoritetsorganisasjoner.  Vi tilbyr også gratis billetter til våre medlemsorganisasjoner i kontingentkategori 7 (inntekter under 500,000).                       

 

Påmeldingsfrist 2 desember.

Avmeldingsfristen er 21 november. Det er mulig å melde seg av arrangement etter fristen, men da uten refusjon av billettkostnad.