Siderkurs og smaking, med Pommelier og Sommelier
Thursday 30 October
16:30 – 18:00
Banksalen, Sparebank 1 SMN
Søndre gate 4, Trondheim, Norge
About the event
Organizer: Oi! Mat og drikke
Lær om sider fra Pommelier Yngve Henriksen og Sommelier Hendik Dahl Jahnsen!
Yngve Henriksen er daglig leder for Inderøy Mosteri, og en av Norges første med utdanningen "Pommelier", altså ekspert på sider og eplemost.
Henrik Dahl Jahnsen er fem ganger norgesmester som beste Sommelier, og har stor kunnskap både om vin, andre drikkevarer og hvordan det kombineres med mat.
Denne dagen vil de ta deg gjennom selve prosessen med siderproduksjon, hva som skal til for å produsere eple av topp kvalitet for siderproduksjon i Trøndelag og trender i sider-verden!
Kurset varer i 1,5 time og inkluderer smaking av seks sider.

Banksalen, Sparebank 1 SMN
Søndre gate 4, Trondheim, Norge

Siderkurs og smaking, med Pommelier og Sommelier
Thursday 30 October
16:30 – 18:00
Banksalen, Sparebank 1 SMN
Søndre gate 4, Trondheim, Norge
About the event
Organizer: Oi! Mat og drikke
Lær om sider fra Pommelier Yngve Henriksen og Sommelier Hendik Dahl Jahnsen!
Yngve Henriksen er daglig leder for Inderøy Mosteri, og en av Norges første med utdanningen "Pommelier", altså ekspert på sider og eplemost.
Henrik Dahl Jahnsen er fem ganger norgesmester som beste Sommelier, og har stor kunnskap både om vin, andre drikkevarer og hvordan det kombineres med mat.
Denne dagen vil de ta deg gjennom selve prosessen med siderproduksjon, hva som skal til for å produsere eple av topp kvalitet for siderproduksjon i Trøndelag og trender i sider-verden!
Kurset varer i 1,5 time og inkluderer smaking av seks sider.