Credo inviterer: Kjøtt med Magnus
Wednesday 22 October
17:00 – 18:00
Nasjonalbiblioteket i Oslo - Bakgården kantine
Nasjonalbiblioteket, Henrik Ibsens gate, Oslo, Norge
About the event
Organizer: CREDO
Magnus Thorvik fra Indre Oslo matforedling (IOm) lager ferske rå pølser, langtidsmodnet spekemat, pålegg og patéer. IOm jobber med bønder som sørger for at dyrene har det godt. De bruker gjerne dyr andre ikke vil ha, men som de mener har ekstra kvaliteter: voksne purker, kuer og søyer.
Magnus vil fortelle om viktigheten av dyrevelferd for kjøttkvalitet og om hvordan man best kan utnytte hele dyret. Han vil dele teori, teknikker og tips, og vil sammen med Heidi Bjerkan demonstrere noen prinsipper som vil gjøre at du selv kan lage spretne, saftige pølser, smaksrik paté eller vakre terriner.
Når og hvor?
Onsdag 22. oktober, kl. 17 - 18.
Nasjonalbiblioteket, Bakgården kantine
Slik kommer du deg hit: https://www.nb.no/besok/
Trenger du billett?
Det er gratis, men du behøver billett for å sikre deg plass.
Mat og drikke?
Middagstilbud i Kantina ved Credo fra 15:30 (også mulig å kjøpe etter arrangementet): Pølse med tilbehør.
Credo gir Nasjonalbibliotekets publikum et serveringstilbud forankret i norsk matkultur. I Nasjonalbibliotekbaren kan du nyte småmat og forfriskninger, og i løpet av høsten åpner bakeri, kantine og restaurant: https://www.nb.no/ombygging/
Med kunnskap om, og respekt for jorda og råvarene, skaper Credo måltid der fortid, nåtid og framtid møtes.
Velkommen!

Nasjonalbiblioteket i Oslo - Bakgården kantine
Nasjonalbiblioteket, Henrik Ibsens gate, Oslo, Norge

Credo inviterer: Kjøtt med Magnus
Wednesday 22 October
17:00 – 18:00
Nasjonalbiblioteket i Oslo - Bakgården kantine
Nasjonalbiblioteket, Henrik Ibsens gate, Oslo, Norge
About the event
Organizer: CREDO
Magnus Thorvik fra Indre Oslo matforedling (IOm) lager ferske rå pølser, langtidsmodnet spekemat, pålegg og patéer. IOm jobber med bønder som sørger for at dyrene har det godt. De bruker gjerne dyr andre ikke vil ha, men som de mener har ekstra kvaliteter: voksne purker, kuer og søyer.
Magnus vil fortelle om viktigheten av dyrevelferd for kjøttkvalitet og om hvordan man best kan utnytte hele dyret. Han vil dele teori, teknikker og tips, og vil sammen med Heidi Bjerkan demonstrere noen prinsipper som vil gjøre at du selv kan lage spretne, saftige pølser, smaksrik paté eller vakre terriner.
Når og hvor?
Onsdag 22. oktober, kl. 17 - 18.
Nasjonalbiblioteket, Bakgården kantine
Slik kommer du deg hit: https://www.nb.no/besok/
Trenger du billett?
Det er gratis, men du behøver billett for å sikre deg plass.
Mat og drikke?
Middagstilbud i Kantina ved Credo fra 15:30 (også mulig å kjøpe etter arrangementet): Pølse med tilbehør.
Credo gir Nasjonalbibliotekets publikum et serveringstilbud forankret i norsk matkultur. I Nasjonalbibliotekbaren kan du nyte småmat og forfriskninger, og i løpet av høsten åpner bakeri, kantine og restaurant: https://www.nb.no/ombygging/
Med kunnskap om, og respekt for jorda og råvarene, skaper Credo måltid der fortid, nåtid og framtid møtes.
Velkommen!