Credo inviterer: Honningens hemmeligheter
Thursday 16 October
17:00 – 18:00
Nasjonalbiblioteket i Oslo - Bakgården kantine
Nasjonalbiblioteket, Henrik Ibsens gate, Oslo, Norge
About the event
Organizer: CREDO
Bier lagde honning lenge før mennesket gikk på to bein. Honningen har siden den tid vært viktig for oss, og inngår i opprinnelsesberetninger, fortellinger og tradisjoner knyttet til fødsel, ekteskap og død. Likevel; I dag står biene ovenfor flere utfordringer enn noen gang før – og det er vår feil.
Bli med på en reise som utforsker honningens hemmeligheter sammen med birøkter Markus Lohne Hustad. Markus er småskala birøkter under omleggelse for økologisk honningsproduksjon. Han har i overkant av 20 bikuber, plassert på to økologiske gårder her på Østlandet. Her har biene godt med blomster å sanke nektar fra gjennom sesongen og de bidrar til pollinering i nærområdet.
Når og hvor?
Torsdag 16. oktober, kl. 17 - 18.
Nasjonalbiblioteket, Bakgården kantine.
Slik kommer du deg hit: https://www.nb.no/besok/
Trenger du billett?
Det er gratis, men du behøver billett for å sikre deg plass.
Mat og drikke?
Middagstilbud i Kantina ved Credo fra 15:30 (også mulig å kjøpe etter arrangementet): Honningglasert and fra Holte gård
Credo gir Nasjonalbibliotekets publikum et serveringstilbud forankret i norsk matkultur. I Nasjonalbibliotekbaren kan du nyte småmat og forfriskninger, og i løpet av høsten åpner bakeri, kantine og restaurant: https://www.nb.no/ombygging/
Med kunnskap om, og respekt for jorda og råvarene, skaper Credo måltid der fortid, nåtid og framtid møtes.
Velkommen!

Nasjonalbiblioteket i Oslo - Bakgården kantine
Nasjonalbiblioteket, Henrik Ibsens gate, Oslo, Norge

Credo inviterer: Honningens hemmeligheter
Thursday 16 October
17:00 – 18:00
Nasjonalbiblioteket i Oslo - Bakgården kantine
Nasjonalbiblioteket, Henrik Ibsens gate, Oslo, Norge
About the event
Organizer: CREDO
Bier lagde honning lenge før mennesket gikk på to bein. Honningen har siden den tid vært viktig for oss, og inngår i opprinnelsesberetninger, fortellinger og tradisjoner knyttet til fødsel, ekteskap og død. Likevel; I dag står biene ovenfor flere utfordringer enn noen gang før – og det er vår feil.
Bli med på en reise som utforsker honningens hemmeligheter sammen med birøkter Markus Lohne Hustad. Markus er småskala birøkter under omleggelse for økologisk honningsproduksjon. Han har i overkant av 20 bikuber, plassert på to økologiske gårder her på Østlandet. Her har biene godt med blomster å sanke nektar fra gjennom sesongen og de bidrar til pollinering i nærområdet.
Når og hvor?
Torsdag 16. oktober, kl. 17 - 18.
Nasjonalbiblioteket, Bakgården kantine.
Slik kommer du deg hit: https://www.nb.no/besok/
Trenger du billett?
Det er gratis, men du behøver billett for å sikre deg plass.
Mat og drikke?
Middagstilbud i Kantina ved Credo fra 15:30 (også mulig å kjøpe etter arrangementet): Honningglasert and fra Holte gård
Credo gir Nasjonalbibliotekets publikum et serveringstilbud forankret i norsk matkultur. I Nasjonalbibliotekbaren kan du nyte småmat og forfriskninger, og i løpet av høsten åpner bakeri, kantine og restaurant: https://www.nb.no/ombygging/
Med kunnskap om, og respekt for jorda og råvarene, skaper Credo måltid der fortid, nåtid og framtid møtes.
Velkommen!