Seafood Week 2025
17 November 00:00 –
20 November 00:00
Bodø, Ålesund, Oslo og Tromsø
Norge
About the event
Organizer: Kvale
Vi ønsker velkommen til Seafood Week 2025
- en sentral møteplass for hele sjømatnæringen.
For tredje gang gleder vi oss til å kunne ønske velkommen til Kvale Seafood Week, en spennende uke fylt med foredrag og gode samtaler for deg som jobber med eller i sjømatbransjen.
Uken vil være fylt med faglig påfyll, aktuelle temaer og nettverksbygging på tvers av segment.
Seafood Week arrangeres i år i samarbeid med First House i Bodø, Oslo og Tromsø, og i Ålesund i samarbeid med Næringsforeninga.
Årets program:
I løpet av uken samles aktører fra hele verdikjeden: industri, rederi, oppdrett, rådgivere og myndigheter, for å diskutere sentrale temaer som påvirker bransjen nå og fremover.
Bodø - 17. november:
- Tid: 11:30 - 16:00
- Adresse: Salmon Center, Sjøgata 21, Bodø
Sammen med First House inviterer vi til Seafood Week i Bodø. Dagen starter med en hyggelig lunsj klokken 11:30. Vi runder av det faglige klokken 16:00, og inviterer til mingling og sjømatprat i etterkant.
- Lunsj
- Velkommen, Kvale
- Havbruksnæringen og ny stortingsperiode – hva nå?
- Post valg - føringer, First House v/ Sigbjørn Aanes
- Innovasjon – sikkerhet til havs, Maritime Guardian v/ Kim Ruben Våge
- Rammevilkår for PUD offshore, Utror v/ Lars Konrad Johnsen
- Datadeling i havbruk, Aquacloud v/ Bjørgolfur Havardsson
- Innovasjon – beskyttet oppdrett, Multigen Akva v/ Kristoffer Høyning
- Utviklingen i sjømatnæringen i Nord-Norge – hovedfunn fra KPBs analyser, Kunnskapsparken Bodø v/ Carl Erik Nyvold
- Havnæringene - eierskap og generasjonsskifter i en tid med stadige endringer i rammevilkår, SB1 Markets v/ Marius Gaard Lindøe
Ålesund - 18. november:
- Tid: 15:00 - 18:30
- Adresse: Kvale, Keiser Wilhelms Gate 22, Ålesund
Sammen med Næringsforeningen inviterer vi til Seafood Week i Ålesund. Dagen starter klokken 15:00, og det faglige runder av 18:30. Vi inviterer til mingling med sjømattapas for en hyggelig avslutning på ettermiddagen.
- Velkommen - Sjømat i et globalt og nasjonalt perspektiv, Kvale v/ Monica G. Sperre og Henrik Grung
- Historisk perspektiv på fremtiden, Leiv Grønnevet
- Perspektiv, Nogva v/ Roy Reite
- Nye Herøyhav v/ Ronald Ervik
- Regional forankring og global ambisjon – veien videre, Trident Aqua Services v/ Joar Gjerde
- Mette verden smartere – med fisk, roboter og data, Mowi ASA v/ Andreas Ingjerd
- Havnæringene - eierskap og generasjonsskifter i en tid med stadige endringer i rammevilkår, SB1 Markets v/ Magne Andre Bildøy
- Kjøp og salg av spesialfartøy, fiskefartøy og fiskekvoter, Atlantic Shipping v/ Nils Korsager og Ture Korsager
Oslo - 19. november:
- Tid: 12:00 - 14:00
- Adresse: Kvale, Haakon VIIs gate 10, Oslo
Kvale og First House inviterer til lunsj med utgangspunkt i sjømatnæringens aktuelle utfordringer og muligheter. Lunsjen starter klokken 12:00, og avsluttes klokken 14:00.
- Velkommen / lunsjservering, Kvale v/ Kristin Nyhus Halvorsen og Anne Kjølseth Ekerholt
- Post valget - Hva kan vi vente oss?, First House v/ Ole Berget
- Oppdatering på lakse- og aksjemarkedet, SB1 Markets v/ Knut Ivar Bakken
- Vi er et lakseland - Hvorfor er media så negative?, First House v/ Trond Sundnes
- Avsluttende bemerkninger, Kvale v/ Kristin Nyhus Halvorsen og Anne Kjølseth Ekerholt
Tromsø - 20. november:
- Tid: 15:00 - 18:30
- Adresse: Halvors Bæste, Kræmer brygge Kanal nord, Tromsø
Sammen med First House inviterer vi til Seafood Week i Tromsø. Vi starter ettermiddagen klokken 15:00, og runder av det faglige klokken 18:30. Vi avslutter kvelden med Sjømat Aperitivo hos Halvors Bæste.
- Velkommen og introduksjon, Kvale v/ Harald Olsvik og Henrik Grung
- Den største gaven, Fiskeridirektoratet v/ Frank Bakke-Jensen
- Sjømatsystemet og matberedskap, Nofima v/ Bente Torstensen
- Merkevarebygging, Halvors Tradisjonsfisk v/ Liv Hansen
- Med kvalitet som overlevelsesstrategi, Norfra v/ Bjørg Helen Nøstvold
- Havnæringene - eierskap og generasjonsskifter i en tid med stadige endringer i rammevilkår, SB1 Markets v/ Marius Gaard Lindøe
- Perspektiv, Norges Sjømatråd v/ Olav Holst-Dyrnes
- Post Valget - Hva kan vi vente oss?, First House v/ Ingvild Kjerkhol
Programmet byr på spennende foredrag, gode samtaler og mulighet for nettverksbygging.
Praktisk informasjon:
- Ingen deltakeravgift
- Du kan delta på seminar i Bodø, Ålesund, Oslo eller Tromsø
- Programmet oppdateres fortløpende
- Begrenset antall plasser!
Ses vi?

Bodø, Ålesund, Oslo og Tromsø
Norge

Seafood Week 2025
17 November 00:00 –
20 November 00:00
Bodø, Ålesund, Oslo og Tromsø
Norge
About the event
Organizer: Kvale
Vi ønsker velkommen til Seafood Week 2025
- en sentral møteplass for hele sjømatnæringen.
For tredje gang gleder vi oss til å kunne ønske velkommen til Kvale Seafood Week, en spennende uke fylt med foredrag og gode samtaler for deg som jobber med eller i sjømatbransjen.
Uken vil være fylt med faglig påfyll, aktuelle temaer og nettverksbygging på tvers av segment.
Seafood Week arrangeres i år i samarbeid med First House i Bodø, Oslo og Tromsø, og i Ålesund i samarbeid med Næringsforeninga.
Årets program:
I løpet av uken samles aktører fra hele verdikjeden: industri, rederi, oppdrett, rådgivere og myndigheter, for å diskutere sentrale temaer som påvirker bransjen nå og fremover.
Bodø - 17. november:
- Tid: 11:30 - 16:00
- Adresse: Salmon Center, Sjøgata 21, Bodø
Sammen med First House inviterer vi til Seafood Week i Bodø. Dagen starter med en hyggelig lunsj klokken 11:30. Vi runder av det faglige klokken 16:00, og inviterer til mingling og sjømatprat i etterkant.
- Lunsj
- Velkommen, Kvale
- Havbruksnæringen og ny stortingsperiode – hva nå?
- Post valg - føringer, First House v/ Sigbjørn Aanes
- Innovasjon – sikkerhet til havs, Maritime Guardian v/ Kim Ruben Våge
- Rammevilkår for PUD offshore, Utror v/ Lars Konrad Johnsen
- Datadeling i havbruk, Aquacloud v/ Bjørgolfur Havardsson
- Innovasjon – beskyttet oppdrett, Multigen Akva v/ Kristoffer Høyning
- Utviklingen i sjømatnæringen i Nord-Norge – hovedfunn fra KPBs analyser, Kunnskapsparken Bodø v/ Carl Erik Nyvold
- Havnæringene - eierskap og generasjonsskifter i en tid med stadige endringer i rammevilkår, SB1 Markets v/ Marius Gaard Lindøe
Ålesund - 18. november:
- Tid: 15:00 - 18:30
- Adresse: Kvale, Keiser Wilhelms Gate 22, Ålesund
Sammen med Næringsforeningen inviterer vi til Seafood Week i Ålesund. Dagen starter klokken 15:00, og det faglige runder av 18:30. Vi inviterer til mingling med sjømattapas for en hyggelig avslutning på ettermiddagen.
- Velkommen - Sjømat i et globalt og nasjonalt perspektiv, Kvale v/ Monica G. Sperre og Henrik Grung
- Historisk perspektiv på fremtiden, Leiv Grønnevet
- Perspektiv, Nogva v/ Roy Reite
- Nye Herøyhav v/ Ronald Ervik
- Regional forankring og global ambisjon – veien videre, Trident Aqua Services v/ Joar Gjerde
- Mette verden smartere – med fisk, roboter og data, Mowi ASA v/ Andreas Ingjerd
- Havnæringene - eierskap og generasjonsskifter i en tid med stadige endringer i rammevilkår, SB1 Markets v/ Magne Andre Bildøy
- Kjøp og salg av spesialfartøy, fiskefartøy og fiskekvoter, Atlantic Shipping v/ Nils Korsager og Ture Korsager
Oslo - 19. november:
- Tid: 12:00 - 14:00
- Adresse: Kvale, Haakon VIIs gate 10, Oslo
Kvale og First House inviterer til lunsj med utgangspunkt i sjømatnæringens aktuelle utfordringer og muligheter. Lunsjen starter klokken 12:00, og avsluttes klokken 14:00.
- Velkommen / lunsjservering, Kvale v/ Kristin Nyhus Halvorsen og Anne Kjølseth Ekerholt
- Post valget - Hva kan vi vente oss?, First House v/ Ole Berget
- Oppdatering på lakse- og aksjemarkedet, SB1 Markets v/ Knut Ivar Bakken
- Vi er et lakseland - Hvorfor er media så negative?, First House v/ Trond Sundnes
- Avsluttende bemerkninger, Kvale v/ Kristin Nyhus Halvorsen og Anne Kjølseth Ekerholt
Tromsø - 20. november:
- Tid: 15:00 - 18:30
- Adresse: Halvors Bæste, Kræmer brygge Kanal nord, Tromsø
Sammen med First House inviterer vi til Seafood Week i Tromsø. Vi starter ettermiddagen klokken 15:00, og runder av det faglige klokken 18:30. Vi avslutter kvelden med Sjømat Aperitivo hos Halvors Bæste.
- Velkommen og introduksjon, Kvale v/ Harald Olsvik og Henrik Grung
- Den største gaven, Fiskeridirektoratet v/ Frank Bakke-Jensen
- Sjømatsystemet og matberedskap, Nofima v/ Bente Torstensen
- Merkevarebygging, Halvors Tradisjonsfisk v/ Liv Hansen
- Med kvalitet som overlevelsesstrategi, Norfra v/ Bjørg Helen Nøstvold
- Havnæringene - eierskap og generasjonsskifter i en tid med stadige endringer i rammevilkår, SB1 Markets v/ Marius Gaard Lindøe
- Perspektiv, Norges Sjømatråd v/ Olav Holst-Dyrnes
- Post Valget - Hva kan vi vente oss?, First House v/ Ingvild Kjerkhol
Programmet byr på spennende foredrag, gode samtaler og mulighet for nettverksbygging.
Praktisk informasjon:
- Ingen deltakeravgift
- Du kan delta på seminar i Bodø, Ålesund, Oslo eller Tromsø
- Programmet oppdateres fortløpende
- Begrenset antall plasser!
Ses vi?
