Julebord for edtech-bransjen 13. november
Torsdag 13. november
19:30 – 22:00
Phileas Fogg
Skagen 27, Stavanger, Norge
Om arrangementet
Arrangør: Tek Norge
Julebord for bransjen 13.11. i Stavanger kl. 19:30
Tradisjonen tro møtes deler av edtech-bransjen til et uformelt julebord etter at vi har rigget ferdig på Stavanger Forum under Skolemøtet for Rogaland den 14. november. Vi har booket Phileas Fogg. Phileas Fogg har full julemeny, og vi kan velge mellom:
Forrett:
Carpaccio av hjort med syltet sopp, kapers, tyttebær, parmesan & ruccola
Kremet fiskesuppe laget på dagens fangst. Serveres med nybakt brød & aioli
Hovedrett:
Pinnekjøtt med vossakorv, kålrotstappe, poteter og sjysaus
Juletallerken serveres med pinnekjøtt, ribbe, julepølse, medisterkaker, kålrotstappe, poteter og julesaus
Ovnsbakt Kveite med Sandefjordsmør, poteter, sesongens grønnsaker og ørret-rogn
Dessert:
Riskrem med skogsbærsaus og mandel
Klassisk fransk Crème brûlée
Middagen koster 869,- for treretters. Drikke er ikke inkludert. Middagen betales på restauranten av deltaker selv.
Ved spørsmål kontakt Thea Rode i Tek Norge på Thea@teknorge.no

Phileas Fogg
Skagen 27, Stavanger, Norge

Julebord for edtech-bransjen 13. november
Torsdag 13. november
19:30 – 22:00
Phileas Fogg
Skagen 27, Stavanger, Norge
Om arrangementet
Arrangør: Tek Norge
Julebord for bransjen 13.11. i Stavanger kl. 19:30
Tradisjonen tro møtes deler av edtech-bransjen til et uformelt julebord etter at vi har rigget ferdig på Stavanger Forum under Skolemøtet for Rogaland den 14. november. Vi har booket Phileas Fogg. Phileas Fogg har full julemeny, og vi kan velge mellom:
Forrett:
Carpaccio av hjort med syltet sopp, kapers, tyttebær, parmesan & ruccola
Kremet fiskesuppe laget på dagens fangst. Serveres med nybakt brød & aioli
Hovedrett:
Pinnekjøtt med vossakorv, kålrotstappe, poteter og sjysaus
Juletallerken serveres med pinnekjøtt, ribbe, julepølse, medisterkaker, kålrotstappe, poteter og julesaus
Ovnsbakt Kveite med Sandefjordsmør, poteter, sesongens grønnsaker og ørret-rogn
Dessert:
Riskrem med skogsbærsaus og mandel
Klassisk fransk Crème brûlée
Middagen koster 869,- for treretters. Drikke er ikke inkludert. Middagen betales på restauranten av deltaker selv.
Ved spørsmål kontakt Thea Rode i Tek Norge på Thea@teknorge.no