Pølsekurs - "Ein hælv ælg å litte te"
Sunday 19 October
11:00 – 15:00
Øverbygdvegen 858, 7760 Snåsa, Norge
About the event
Organizer: Grønt kompetansesenter Mære-Skjetlein
"Ein hælv ælg å litte te" – pølsekurs under Meirsmak Snåsa 2025
Bli med på pølsekurs med Magnus Thorvik fra Indre Oslo Matforedling! Kurset arrangeres på det nye skolekjøkkenet ved Snåsa Montessoriskole søndag 19. oktober kl. 11:00–15:00.
Du lærer å lage middagspølser med egne og lokale råvarer – fra kverning til ferdig pølse. Hver deltaker får med seg 2–3 kilo pølse hjem.
Kurset passer både for deg som allerede driver med kjøttforedling, deg som vurderer å starte opp – og for hobbykokker som vil lære mer.
Pris: 1500 kr per deltaker
Arrangør:
Meirsmak Snåsa i samarbeid med Kompetansenettverk lokalmat Midt.
Les mer om det rikholdige programmet på Meirsmak Snåsa 11.-25.oktober.

Øverbygdvegen 858, 7760 Snåsa, Norge

Pølsekurs - "Ein hælv ælg å litte te"
Sunday 19 October
11:00 – 15:00
Øverbygdvegen 858, 7760 Snåsa, Norge
About the event
Organizer: Grønt kompetansesenter Mære-Skjetlein
"Ein hælv ælg å litte te" – pølsekurs under Meirsmak Snåsa 2025
Bli med på pølsekurs med Magnus Thorvik fra Indre Oslo Matforedling! Kurset arrangeres på det nye skolekjøkkenet ved Snåsa Montessoriskole søndag 19. oktober kl. 11:00–15:00.
Du lærer å lage middagspølser med egne og lokale råvarer – fra kverning til ferdig pølse. Hver deltaker får med seg 2–3 kilo pølse hjem.
Kurset passer både for deg som allerede driver med kjøttforedling, deg som vurderer å starte opp – og for hobbykokker som vil lære mer.
Pris: 1500 kr per deltaker
Arrangør:
Meirsmak Snåsa i samarbeid med Kompetansenettverk lokalmat Midt.
Les mer om det rikholdige programmet på Meirsmak Snåsa 11.-25.oktober.