Ost og sider med Colonialen
Saturday 6 September
14:00 – 15:00
Musikkpaviljongen
Musikkpaviljongen, Olav Kyrres gate, Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Denne festivallørdagen tar vi frem de aller beste lokale ostene fra disken i Colonialen Fetevaren og lar dem skinne i rampelyset. Colonialen er kjent for sitt dedikerte arbeid med råvarer, kvalitet og ekte matopplevelser – og denne dagen får osten hovedrollen.
Kurset holdes av Laila Skorge, gründer og eier av Colonialen, sammen med Silje Øygard fra Colonialen Fetevaren. De guider deg gjennom et spennende utvalg av lokale oster, kombinert med nøye utvalgte sidere som løfter smakene til nye høyder.
Sider er en fantastisk følgesvenn til ost, men det gjelder å velge riktig: friske, fruktige og lett syrlige varianter kan balansere fet ost, mens fyldigere og søtere sidere ofte skaper spennende kontraster.
Vi smaker, snakker og utforsker – uformelt, lærerikt og veldig godt. Du trenger ingen forkunnskaper, bare nysgjerrighet og lysten på en god opplevelse under Bergen Matfestival. Velkommen!
18 års aldersgrense.

Musikkpaviljongen
Musikkpaviljongen, Olav Kyrres gate, Bergen, Norge

Ost og sider med Colonialen
Saturday 6 September
14:00 – 15:00
Musikkpaviljongen
Musikkpaviljongen, Olav Kyrres gate, Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Denne festivallørdagen tar vi frem de aller beste lokale ostene fra disken i Colonialen Fetevaren og lar dem skinne i rampelyset. Colonialen er kjent for sitt dedikerte arbeid med råvarer, kvalitet og ekte matopplevelser – og denne dagen får osten hovedrollen.
Kurset holdes av Laila Skorge, gründer og eier av Colonialen, sammen med Silje Øygard fra Colonialen Fetevaren. De guider deg gjennom et spennende utvalg av lokale oster, kombinert med nøye utvalgte sidere som løfter smakene til nye høyder.
Sider er en fantastisk følgesvenn til ost, men det gjelder å velge riktig: friske, fruktige og lett syrlige varianter kan balansere fet ost, mens fyldigere og søtere sidere ofte skaper spennende kontraster.
Vi smaker, snakker og utforsker – uformelt, lærerikt og veldig godt. Du trenger ingen forkunnskaper, bare nysgjerrighet og lysten på en god opplevelse under Bergen Matfestival. Velkommen!
18 års aldersgrense.