Fermentering – smak, helse og bærekraft
Saturday 6 September
10:30 – 11:30
Musikkpaviljongen
Musikkpaviljongen, Olav Kyrres gate, Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Fermentert mat smaker fantastisk – og gir kroppen milliarder av gode melkesyrebakterier som styrker både tarmhelse og fordøyelse. Det er også en genial måte å ta vare på råvarer, redusere matsvinn og forlenge sesongen.
Bli med når Johanna Dyngeland fra Bærekraftig Helse viser deg hvordan du enkelt kan lage:
- Sensommersalat – smakfull konservering av sommerens siste grønnsaker
- Fermentert hvitløk – en kraftfull smaksforsterker med mange bruksområder
- Fermentert hummus – lettere fordøyelig og full av smak
- Fermentert ketchup – favoritten alle elsker
Underveis deler Johanna sine beste tips, fallgruver du bør unngå, og de mange fordelene med fermentering. Du får smake på herlighetene – servert med deilig eplemost.
En inspirerende start på festivaldagen – perfekt for deg som vil lære noe nytt, spise godt og samtidig gjøre en innsats for både kloden og kroppen 🌍✨

Musikkpaviljongen
Musikkpaviljongen, Olav Kyrres gate, Bergen, Norge

Fermentering – smak, helse og bærekraft
Saturday 6 September
10:30 – 11:30
Musikkpaviljongen
Musikkpaviljongen, Olav Kyrres gate, Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Fermentert mat smaker fantastisk – og gir kroppen milliarder av gode melkesyrebakterier som styrker både tarmhelse og fordøyelse. Det er også en genial måte å ta vare på råvarer, redusere matsvinn og forlenge sesongen.
Bli med når Johanna Dyngeland fra Bærekraftig Helse viser deg hvordan du enkelt kan lage:
- Sensommersalat – smakfull konservering av sommerens siste grønnsaker
- Fermentert hvitløk – en kraftfull smaksforsterker med mange bruksområder
- Fermentert hummus – lettere fordøyelig og full av smak
- Fermentert ketchup – favoritten alle elsker
Underveis deler Johanna sine beste tips, fallgruver du bør unngå, og de mange fordelene med fermentering. Du får smake på herlighetene – servert med deilig eplemost.
En inspirerende start på festivaldagen – perfekt for deg som vil lære noe nytt, spise godt og samtidig gjøre en innsats for både kloden og kroppen 🌍✨