Fem ting du bør vite om mattrygghet
1 January 06:00 –
31 December 2028 23:59
About the event
Organizer: EUROFINS FOOD & FEED TESTING NORWAY AS
Kort om kurset
Mattrygghet handler om å forstå og kontrollere farer i hele produksjonsprosessen. I dette kurset får du en innføring i fire hovedtyper næringsmiddelfarer – allergener, biologiske, kjemiske og fysiske – og hvordan de kan påvirke produktet. Du lærer hvorfor god hygienepraksis er avgjørende, og hvilke rutiner som anbefales i produksjon. Vi ser nærmere på krysskontaminering, en ofte oversett trussel, og hvordan den kan forebygges. Du får også innsikt i hvordan et internkontrollsystem (IK-mat) bidrar til trygg matproduksjon, og hvordan HACCP hjelper deg med å identifisere og kontrollere kritiske punkter i prosessen.
Billettinformasjon
Hvis du ikke vet hvem som skal ta kurset kan du kjøpe uspesifiserte tilganger. Velg "Bestill uspesifiserte billetter" under. Da fyller du inn navn på deltakerne ved en senere anledning. For eksempel, hvis du ønsker at 10 skal ta kurset, men ennå ikke vet hvilke 10, så kjøper du uspesifisert.
Ved kjøp av vanlige billetter så må du fylle ut navn på de som skal ta kurset i kjøpsøyeblikket. Det vil da komme opp et vindu etter du har lagt inn firmainformasjon hvor du blir bedt om å legge til deltakere (med navn og e-post).
Ved kjøp av flere billetter til andre kurs, ta kontakt med foodconsulting@ftn.eurofins.com for et konkret tilbud.
Har du utfordringer i kjøpsprosessen, kontakt foodconsulting@ftn.eurofins.com.
Fem ting du bør vite om mattrygghet
1 January 06:00 –
31 December 2028 23:59
About the event
Organizer: EUROFINS FOOD & FEED TESTING NORWAY AS
Kort om kurset
Mattrygghet handler om å forstå og kontrollere farer i hele produksjonsprosessen. I dette kurset får du en innføring i fire hovedtyper næringsmiddelfarer – allergener, biologiske, kjemiske og fysiske – og hvordan de kan påvirke produktet. Du lærer hvorfor god hygienepraksis er avgjørende, og hvilke rutiner som anbefales i produksjon. Vi ser nærmere på krysskontaminering, en ofte oversett trussel, og hvordan den kan forebygges. Du får også innsikt i hvordan et internkontrollsystem (IK-mat) bidrar til trygg matproduksjon, og hvordan HACCP hjelper deg med å identifisere og kontrollere kritiske punkter i prosessen.
Billettinformasjon
Hvis du ikke vet hvem som skal ta kurset kan du kjøpe uspesifiserte tilganger. Velg "Bestill uspesifiserte billetter" under. Da fyller du inn navn på deltakerne ved en senere anledning. For eksempel, hvis du ønsker at 10 skal ta kurset, men ennå ikke vet hvilke 10, så kjøper du uspesifisert.
Ved kjøp av vanlige billetter så må du fylle ut navn på de som skal ta kurset i kjøpsøyeblikket. Det vil da komme opp et vindu etter du har lagt inn firmainformasjon hvor du blir bedt om å legge til deltakere (med navn og e-post).
Ved kjøp av flere billetter til andre kurs, ta kontakt med foodconsulting@ftn.eurofins.com for et konkret tilbud.
Har du utfordringer i kjøpsprosessen, kontakt foodconsulting@ftn.eurofins.com.