Guidet Matløype med smaksprøver
1 August 15:00 –
2 August 14:00
Ved Merch-telt, utenfor Sot/Sabrura
Presidentveita, Trondheim, Norge
About the event
Organizer: Oi! Mat og drikke
Trøndersk Matfestival er 20 år i 2025. Det er derfor valgt ut 12 ulike produkter som representerer det brede mangfoldet i Trøndelag – både geografisk, råvaremessig og historisk. I år kan du booke de plass til en av våre jubileumsløyper, hvor du får bli med på e guidet smaking av noen av disse produktene.
Du kan velge mellom 3 ulike matøyper, med forskjellige produkter.
Bli med vår guide, Gunn Solberg, på en inspirasjonsturne til fem utvalgte jubileumsprodukter på festivalområdet. Produsentene vil gi deg et innblikk i hvordan produktet produseres, og ikke minst hvordan det smaker!
Om kursholderen:
Gunn Solberg har 12 års fartstid i ulike roller for Trøndersk Matfestival og kjenner festivalen godt.
Til daglig jobber hun som helseveileder og personlig trener og fyller ledig tid med guideoppdrag for Trondheim Guiding. Fredag og lørdag tar hun deg med i tre ulike jubileumsløyper der du får historien bak produktene, får møte produsentene og selvsagt skal det smakes.

Ved Merch-telt, utenfor Sot/Sabrura
Presidentveita, Trondheim, Norge

Guidet Matløype med smaksprøver
1 August 15:00 –
2 August 14:00
Ved Merch-telt, utenfor Sot/Sabrura
Presidentveita, Trondheim, Norge
About the event
Organizer: Oi! Mat og drikke
Trøndersk Matfestival er 20 år i 2025. Det er derfor valgt ut 12 ulike produkter som representerer det brede mangfoldet i Trøndelag – både geografisk, råvaremessig og historisk. I år kan du booke de plass til en av våre jubileumsløyper, hvor du får bli med på e guidet smaking av noen av disse produktene.
Du kan velge mellom 3 ulike matøyper, med forskjellige produkter.
Bli med vår guide, Gunn Solberg, på en inspirasjonsturne til fem utvalgte jubileumsprodukter på festivalområdet. Produsentene vil gi deg et innblikk i hvordan produktet produseres, og ikke minst hvordan det smaker!
Om kursholderen:
Gunn Solberg har 12 års fartstid i ulike roller for Trøndersk Matfestival og kjenner festivalen godt.
Til daglig jobber hun som helseveileder og personlig trener og fyller ledig tid med guideoppdrag for Trondheim Guiding. Fredag og lørdag tar hun deg med i tre ulike jubileumsløyper der du får historien bak produktene, får møte produsentene og selvsagt skal det smakes.