Til Bords Med Grung
Friday 5 September
17:00 – 18:00
Musikkpaviljongen
Musikkpaviljongen, Olav Kyrres gate, Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Til Bords med Grung – en eksklusiv smaksopplevelse i Musikkpaviljongen
Når influenser og matprofil Paal Grung inviterer til bords under Bergen Matfestival, venter en opplevelse utenom det vanlige. I den stemningsfulle Musikkpaviljongen samler han sine personlige favoritter: René Leo Blume, kjøkkensjef ved Schou/Fløirestauranten, og Olav Bleie fra prisbelønte Alde Sider.
Sammen tar de publikum med på en intim og smakfull reise der Grungs kjærlighet til gode råvarer, sterke matopplevelser og ekte håndverk står i sentrum. Menyen er hemmelig – men vi kan røpe noen av smakene som venter som tørrmodnet andebryst og kuskjell med aspargessaus og selvsagt en fristende godbit til dessert. Perfekt paret med sidere både med og uten alkohol fra Alde Sider, som akkurat har vunnet den prestisjetunge prisen for Best Modern Dry Cider i USA.
Dette er en unik mulighet til å oppleve Grungs univers på nært hold, kombinert med sider og retter som speiler det beste Vestlandet har å by på. Antall plasser er begrenset – sikre deg billett til en uforglemmelig time ved Grungs bord.

Musikkpaviljongen
Musikkpaviljongen, Olav Kyrres gate, Bergen, Norge

Til Bords Med Grung
Friday 5 September
17:00 – 18:00
Musikkpaviljongen
Musikkpaviljongen, Olav Kyrres gate, Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Til Bords med Grung – en eksklusiv smaksopplevelse i Musikkpaviljongen
Når influenser og matprofil Paal Grung inviterer til bords under Bergen Matfestival, venter en opplevelse utenom det vanlige. I den stemningsfulle Musikkpaviljongen samler han sine personlige favoritter: René Leo Blume, kjøkkensjef ved Schou/Fløirestauranten, og Olav Bleie fra prisbelønte Alde Sider.
Sammen tar de publikum med på en intim og smakfull reise der Grungs kjærlighet til gode råvarer, sterke matopplevelser og ekte håndverk står i sentrum. Menyen er hemmelig – men vi kan røpe noen av smakene som venter som tørrmodnet andebryst og kuskjell med aspargessaus og selvsagt en fristende godbit til dessert. Perfekt paret med sidere både med og uten alkohol fra Alde Sider, som akkurat har vunnet den prestisjetunge prisen for Best Modern Dry Cider i USA.
Dette er en unik mulighet til å oppleve Grungs univers på nært hold, kombinert med sider og retter som speiler det beste Vestlandet har å by på. Antall plasser er begrenset – sikre deg billett til en uforglemmelig time ved Grungs bord.