Ørret på sitt beste med Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen og Fredrik Hald
Friday 5 September
16:00 – 17:00
Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Bli med når Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen og sjømatekspert Fredrik Hald deler sine beste tips til hvordan du kan løfte ørret til nye høyder - med smak, presisjon og formidling i toppklasse. Med seg på kurset har de fått selveste Haakon Kvestad fra Kvestad Sideri.
Dette kurset gir deg teknikker, smakskombinasjoner og inspirasjon til hvordan du bruker ørret i både hverdagsretter og festmåltider, med utsøkte siderkombinasjoner. Duoen byr på kunnskap, engasjement og et glimt i øyet – og gir deg garantert lyst til å bruke mer sjømat på kjøkkenet, enten du er hobbykokk eller fagperson.

Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge

Ørret på sitt beste med Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen og Fredrik Hald
Friday 5 September
16:00 – 17:00
Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Bli med når Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen og sjømatekspert Fredrik Hald deler sine beste tips til hvordan du kan løfte ørret til nye høyder - med smak, presisjon og formidling i toppklasse. Med seg på kurset har de fått selveste Haakon Kvestad fra Kvestad Sideri.
Dette kurset gir deg teknikker, smakskombinasjoner og inspirasjon til hvordan du bruker ørret i både hverdagsretter og festmåltider, med utsøkte siderkombinasjoner. Duoen byr på kunnskap, engasjement og et glimt i øyet – og gir deg garantert lyst til å bruke mer sjømat på kjøkkenet, enten du er hobbykokk eller fagperson.