Grunnleggende allergenhåndtering i restaurant/storkjøkken
1 January 06:00 –
31 December 2028 23:59
About the event
Organizer: EUROFINS FOOD & FEED TESTING NORWAY AS
Kort om kurset
Dette kurset gir deg en grundig og praktisk innføring i hvordan du skal håndtere allergener i restaurant / storkjøkken. Etter gjennomført kurs vil deltageren ha grunnleggende kunnskap om allergener. Du vil kunne indentifisere de vanligste allergenene og forstå hvorfor allergenkontroll og merking av allergener er avgjørende for å kunne produsere trygg mat på et kjøkken. Du vil også få oversikt over merking, hygiene, kunne etterleve gode rutiner for å forebygge krysskontaminering samt hva du skal gjøre hvis uhellet er ute.
Billettinformasjon
Hvis du ikke vet hvem som skal ta kurset kan du kjøpe uspesifiserte tilganger. Velg "Bestill uspesifiserte billetter" under. Da fyller du inn navn på deltakerne ved en senere anledning. For eksempel, hvis du ønsker at 10 skal ta kurset, men ennå ikke vet hvilke 10, så kjøper du uspesifisert.
Ved kjøp av vanlige billetter så må du fylle ut navn på de som skal ta kurset i kjøpsøyeblikket. Det vil da komme opp et vindu etter du har lagt inn firmainformasjon hvor du blir bedt om å legge til deltakere (med navn og e-post).
Ved kjøp av flere billetter, ta kontakt med foodconsulting@ftn.eurofins.com for et konkret tilbud.
Har du utfordringer i kjøpsprosessen, kontakt foodconsulting@ftn.eurofins.com.

Grunnleggende allergenhåndtering i restaurant/storkjøkken
1 January 06:00 –
31 December 2028 23:59
About the event
Organizer: EUROFINS FOOD & FEED TESTING NORWAY AS
Kort om kurset
Dette kurset gir deg en grundig og praktisk innføring i hvordan du skal håndtere allergener i restaurant / storkjøkken. Etter gjennomført kurs vil deltageren ha grunnleggende kunnskap om allergener. Du vil kunne indentifisere de vanligste allergenene og forstå hvorfor allergenkontroll og merking av allergener er avgjørende for å kunne produsere trygg mat på et kjøkken. Du vil også få oversikt over merking, hygiene, kunne etterleve gode rutiner for å forebygge krysskontaminering samt hva du skal gjøre hvis uhellet er ute.
Billettinformasjon
Hvis du ikke vet hvem som skal ta kurset kan du kjøpe uspesifiserte tilganger. Velg "Bestill uspesifiserte billetter" under. Da fyller du inn navn på deltakerne ved en senere anledning. For eksempel, hvis du ønsker at 10 skal ta kurset, men ennå ikke vet hvilke 10, så kjøper du uspesifisert.
Ved kjøp av vanlige billetter så må du fylle ut navn på de som skal ta kurset i kjøpsøyeblikket. Det vil da komme opp et vindu etter du har lagt inn firmainformasjon hvor du blir bedt om å legge til deltakere (med navn og e-post).
Ved kjøp av flere billetter, ta kontakt med foodconsulting@ftn.eurofins.com for et konkret tilbud.
Har du utfordringer i kjøpsprosessen, kontakt foodconsulting@ftn.eurofins.com.