Skalldyrfest fra stjernekjøkkenet på Lysverket
Torsdag 4. september
16:00 – 17:00
Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge
Om arrangementet
Arrangør: MATARENA AS
Velkommen til en eksklusiv masterclass med Christopher Haatuft – slik tryller Lysverket frem havets delikatesser og smakene fra «the neo fjordic kitchen» som han er blitt så kjent for. Med seg på laget har han Knut Magnus Persson fra Scalmarin som leverer skalldyr til noen av verdens beste restauranter.
Og som prikken over i-en: Stig Bareksten byr på sine legendariske martinis og iskald gin – perfekt paret med elegante smaker fra havet.
Dette blir en smakfull reise gjennom sjømat, teknikk og ginmagi – levert av noen av de skarpeste hodene (og hendene) i bransjen.
20 års aldersgrense.

Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge

Skalldyrfest fra stjernekjøkkenet på Lysverket
Torsdag 4. september
16:00 – 17:00
Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge
Om arrangementet
Arrangør: MATARENA AS
Velkommen til en eksklusiv masterclass med Christopher Haatuft – slik tryller Lysverket frem havets delikatesser og smakene fra «the neo fjordic kitchen» som han er blitt så kjent for. Med seg på laget har han Knut Magnus Persson fra Scalmarin som leverer skalldyr til noen av verdens beste restauranter.
Og som prikken over i-en: Stig Bareksten byr på sine legendariske martinis og iskald gin – perfekt paret med elegante smaker fra havet.
Dette blir en smakfull reise gjennom sjømat, teknikk og ginmagi – levert av noen av de skarpeste hodene (og hendene) i bransjen.
20 års aldersgrense.