Tapas, sider og topp stemning – after work du ikke vil gå glipp av!
Thursday 4 September
18:00 – 19:00
Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Rund av dagen med en sosial og smakfull opplevelse!
Stjernekokken Morten Klever, med erfaring fra flere Michelin-restauranter og som i dag er kjøkkensjef på Taperia i Skostredet, inviterer til en masterclass full av kreative retter inspirert av tapas og kortreiste råvarer. Med stor kjærlighet til sesongens lokale råvarer tryller han frem alt fra hvaltartar og gingravet kveite til Toppe jordbær og hvit sjokolademousse – en variert meny med både finesse og ekte smaksglede.
I glasset får du sider fra Edel Sider, presentert av den dyktige produsenten Arita Åkre. Her blir det både elegante bobler laget på Champagnemetoden og deres nydelige issider – perfekt matchet til rettene.
Lær, smak og nyt – en inspirerende after work med lokale råvarer, sider og ekte matglede.

Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge

Tapas, sider og topp stemning – after work du ikke vil gå glipp av!
Thursday 4 September
18:00 – 19:00
Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Rund av dagen med en sosial og smakfull opplevelse!
Stjernekokken Morten Klever, med erfaring fra flere Michelin-restauranter og som i dag er kjøkkensjef på Taperia i Skostredet, inviterer til en masterclass full av kreative retter inspirert av tapas og kortreiste råvarer. Med stor kjærlighet til sesongens lokale råvarer tryller han frem alt fra hvaltartar og gingravet kveite til Toppe jordbær og hvit sjokolademousse – en variert meny med både finesse og ekte smaksglede.
I glasset får du sider fra Edel Sider, presentert av den dyktige produsenten Arita Åkre. Her blir det både elegante bobler laget på Champagnemetoden og deres nydelige issider – perfekt matchet til rettene.
Lær, smak og nyt – en inspirerende after work med lokale råvarer, sider og ekte matglede.