Masterclass: Sider, glass og smak i verdensklasse – med Thor Oddvar Havn (fredag)
Friday 5 September
14:30 – 15:30
Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Hvordan kan ett glass forandre hele smaksopplevelsen?
I denne eksklusive masterclassen tar Thor Oddvar Havn deg med på en oppdagelsesreise i norsk sider og glassets magi.
Vi smaker fem nøye utvalgte norske sidere – fra friske bobler til komplekse fatpreg – servert i ulike glass fra Zwiesel Glas, spesialdesignet for å hente frem siderens unike aromaer og struktur.
Sammen med små smaksprøver får du kjenne hvordan glasset løfter frem siderens skjulte nyanser og gir en helt ny dybde i smaken.
Lær av en ekspert som har reist verden rundt i smakens tjeneste – og opplev hvordan glasset faktisk er like viktig som det du heller i det.
Om Thor Oddvar Havn:
Thor Oddvar Havn ble først utdannet til sommelier ved Norsk Sommelier Utdannelse i 2021. Senere har han ved Beer and Cider Academy i London utdannet seg til pommelier. De siste årene har han vært med å utvikle pensum til Norsk Pommelier Utdannelse. I nyere tid har han også startet på utdanningsprogrammet til Court Of Master Sommeliers Europe. Han jobber til daglig med mat og drikke, er foredragsholder, forfatter, konferansier og underviser kommende sommelierer og pommelier om vin og sider

Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge

Masterclass: Sider, glass og smak i verdensklasse – med Thor Oddvar Havn (fredag)
Friday 5 September
14:30 – 15:30
Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Hvordan kan ett glass forandre hele smaksopplevelsen?
I denne eksklusive masterclassen tar Thor Oddvar Havn deg med på en oppdagelsesreise i norsk sider og glassets magi.
Vi smaker fem nøye utvalgte norske sidere – fra friske bobler til komplekse fatpreg – servert i ulike glass fra Zwiesel Glas, spesialdesignet for å hente frem siderens unike aromaer og struktur.
Sammen med små smaksprøver får du kjenne hvordan glasset løfter frem siderens skjulte nyanser og gir en helt ny dybde i smaken.
Lær av en ekspert som har reist verden rundt i smakens tjeneste – og opplev hvordan glasset faktisk er like viktig som det du heller i det.
Om Thor Oddvar Havn:
Thor Oddvar Havn ble først utdannet til sommelier ved Norsk Sommelier Utdannelse i 2021. Senere har han ved Beer and Cider Academy i London utdannet seg til pommelier. De siste årene har han vært med å utvikle pensum til Norsk Pommelier Utdannelse. I nyere tid har han også startet på utdanningsprogrammet til Court Of Master Sommeliers Europe. Han jobber til daglig med mat og drikke, er foredragsholder, forfatter, konferansier og underviser kommende sommelierer og pommelier om vin og sider