Siderkunst og smaker fra Sogn – en eksklusiv smaksopplevelse (lørdag)
Saturday 6 September
17:00 – 18:00
Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Siderkunst og smaker fra Sogn – en eksklusiv smaksopplevelse!
Bli med sommelier og pommelier Thor Oddvar Havn på en smakfull reise inn i norsk siderkultur!
I denne eksklusive masterclassen får du oppleve fem nøye utvalgte norske sidere, fra forfriskende bobler til komplekse fatpreg, servert i ulike glass fra Zwiesel Glas – designet for å løfte siderens aroma og karakter til nye høyder.
Visste du at glassformen har stor betydning for smaken?
Her får du selv erfare hvordan riktig glassvalg kan forsterke både duft og smak – og gi en helt ny opplevelse av sider.
For å komplettere smaksopplevelsen stiller kjøkkensjef Mantas Vaidelis fra Norways Best med småretter basert på de beste råvarene fra Sogn. Med erfaring fra Michelinstjerne-restaurantene Gordon Ramsay (London) og KOKS (Færøyene), byr Mantas på nordiske smaker i ny drakt, perfekt komponert til siderne.
Om Thor Oddvar Havn
Thor Oddvar Havn er utdannet sommelier og pommelier, og er en av Norges mest erfarne formidlere av norsk sider. Han er en ettertraktet foredragsholder og smaksekspert, underviser kommende sommelierer og pommelierer, og er kjent for sitt engasjement for norsk siderkultur.
18 års aldersgrense.

Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge

Siderkunst og smaker fra Sogn – en eksklusiv smaksopplevelse (lørdag)
Saturday 6 September
17:00 – 18:00
Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Siderkunst og smaker fra Sogn – en eksklusiv smaksopplevelse!
Bli med sommelier og pommelier Thor Oddvar Havn på en smakfull reise inn i norsk siderkultur!
I denne eksklusive masterclassen får du oppleve fem nøye utvalgte norske sidere, fra forfriskende bobler til komplekse fatpreg, servert i ulike glass fra Zwiesel Glas – designet for å løfte siderens aroma og karakter til nye høyder.
Visste du at glassformen har stor betydning for smaken?
Her får du selv erfare hvordan riktig glassvalg kan forsterke både duft og smak – og gi en helt ny opplevelse av sider.
For å komplettere smaksopplevelsen stiller kjøkkensjef Mantas Vaidelis fra Norways Best med småretter basert på de beste råvarene fra Sogn. Med erfaring fra Michelinstjerne-restaurantene Gordon Ramsay (London) og KOKS (Færøyene), byr Mantas på nordiske smaker i ny drakt, perfekt komponert til siderne.
Om Thor Oddvar Havn
Thor Oddvar Havn er utdannet sommelier og pommelier, og er en av Norges mest erfarne formidlere av norsk sider. Han er en ettertraktet foredragsholder og smaksekspert, underviser kommende sommelierer og pommelierer, og er kjent for sitt engasjement for norsk siderkultur.
18 års aldersgrense.