Smaken av Sogn - i glasset og på fatet (lørdag)
Saturday 6 September
17:00 – 18:00
Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Smaken av Sogn – i glasset og på fatet
Hvordan kan ett glass forandre hele smaksopplevelsen – og hvordan samspillet mellom drikke og mat løfter alt til nye høyder?
I denne eksklusive masterclassen inviterer Thor Oddvar Havn deg med på en smakfull reise der Zwiesel-glassets magi møter Sogns unike råvarer. Vi smaker fem nøye utvalgte norske sidere – fra friske bobler til komplekse fatpreg – servert i ulike glass fra Zwiesel Glas, spesialdesignet for å fremheve siderens aromaer og struktur.
Til dette får du små retter signert kjøkkensjef Mantas Vaidelis på Norways Best. Mantas – med bakgrunn fra blant annet Gordon Ramsay i London og KOKS på Færøyene – byr på nordiske smaker i moderne drakt, basert på det beste Sogn har å by på. Resultatet er en uforglemmelig smaksopplevelse der mat og sider smelter sammen og viser hvordan glasset og serveringen er vel så viktig som innholdet.
Lær av en ekspert som har reist verden rundt i smakens tjeneste – og opplev hvorfor helheten teller.
Om Thor Oddvar Havn
Thor Oddvar Havn er utdannet sommelier og pommelier, og har bidratt til å utvikle pensum for Norsk Pommelier Utdannelse. Han underviser kommende sommelierer og pommelierer, og er en ettertraktet foredragsholder og smaksekspert.

Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge

Smaken av Sogn - i glasset og på fatet (lørdag)
Saturday 6 September
17:00 – 18:00
Kursteltet på Festplassen
Christies gate 3A, 5014 Bergen, Norge
About the event
Organizer: MATARENA AS
Smaken av Sogn – i glasset og på fatet
Hvordan kan ett glass forandre hele smaksopplevelsen – og hvordan samspillet mellom drikke og mat løfter alt til nye høyder?
I denne eksklusive masterclassen inviterer Thor Oddvar Havn deg med på en smakfull reise der Zwiesel-glassets magi møter Sogns unike råvarer. Vi smaker fem nøye utvalgte norske sidere – fra friske bobler til komplekse fatpreg – servert i ulike glass fra Zwiesel Glas, spesialdesignet for å fremheve siderens aromaer og struktur.
Til dette får du små retter signert kjøkkensjef Mantas Vaidelis på Norways Best. Mantas – med bakgrunn fra blant annet Gordon Ramsay i London og KOKS på Færøyene – byr på nordiske smaker i moderne drakt, basert på det beste Sogn har å by på. Resultatet er en uforglemmelig smaksopplevelse der mat og sider smelter sammen og viser hvordan glasset og serveringen er vel så viktig som innholdet.
Lær av en ekspert som har reist verden rundt i smakens tjeneste – og opplev hvorfor helheten teller.
Om Thor Oddvar Havn
Thor Oddvar Havn er utdannet sommelier og pommelier, og har bidratt til å utvikle pensum for Norsk Pommelier Utdannelse. Han underviser kommende sommelierer og pommelierer, og er en ettertraktet foredragsholder og smaksekspert.