Vår mat er vår medisin
Friday 1 August
14:00 – 15:00
ØX Tap Room, inngang Frati
Munkegata 26, 7011 Trondheim, Norge
About the event
Organizer: Oi! Trøndersk Mat og Drikke
Det å få diagnosen cøliaki kan for mange være utfordrende og by på en humpete reise. Gjennom denne timen vil jeg ta dere med på en reise som vil gjøre hverdagen lettere for et liv med cøliaki. Jeg vil gi grunnleggende tips og råd for å lykkes med glutenfri bakst. Både til hverdag og fest.
Dette vil være en time med stort fokus på barn med cøliaki. Jeg ønsker å gi dere som foreldre verktøyene for å kunne lage mat som holder deres barn både friske og gir dem livsglede.
Det vil være glutenfrie smakebiter.
Om kursholderen
Øyvind Engen har drevet Cøliakikokken siden 2015. Øyvind har tidligere hatt foredrag på matfestivalen i 2017, samt pizzakurs i 2018. Siden den gang har han gitt ut 2 glutenfrie bakebøker, der den første har solgt i over 5 000 eksemplarer.
Han har også holdt bakekurs for over 1 500 personer rundt om i hele landet, og er med det en av de i Norge som har holdt bakekurs for flest mennesker.

ØX Tap Room, inngang Frati
Munkegata 26, 7011 Trondheim, Norge

Vår mat er vår medisin
Friday 1 August
14:00 – 15:00
ØX Tap Room, inngang Frati
Munkegata 26, 7011 Trondheim, Norge
About the event
Organizer: Oi! Trøndersk Mat og Drikke
Det å få diagnosen cøliaki kan for mange være utfordrende og by på en humpete reise. Gjennom denne timen vil jeg ta dere med på en reise som vil gjøre hverdagen lettere for et liv med cøliaki. Jeg vil gi grunnleggende tips og råd for å lykkes med glutenfri bakst. Både til hverdag og fest.
Dette vil være en time med stort fokus på barn med cøliaki. Jeg ønsker å gi dere som foreldre verktøyene for å kunne lage mat som holder deres barn både friske og gir dem livsglede.
Det vil være glutenfrie smakebiter.
Om kursholderen
Øyvind Engen har drevet Cøliakikokken siden 2015. Øyvind har tidligere hatt foredrag på matfestivalen i 2017, samt pizzakurs i 2018. Siden den gang har han gitt ut 2 glutenfrie bakebøker, der den første har solgt i over 5 000 eksemplarer.
Han har også holdt bakekurs for over 1 500 personer rundt om i hele landet, og er med det en av de i Norge som har holdt bakekurs for flest mennesker.