Kurs 54 - Fermentering
Thursday 23 October
17:00 – 21:00
Tingvold
Gjoleidveien 9, Skedsmokorset, Norge
About the event
Organizer: Skedsmo Husflidslag
Kurs 54 - Fermentering
Hedda Kortnes fra Bøensætre ønsker velkommen til en spennende matreise i fermentering.
Fermentering er en konserveringsmetode som er tusenvis av år gammel. Fermentering tilfører kroppen gode bakterier, og kan bidra til å styrke kroppens forsvar.
Tidligere Farmen-mentor Hedda Kortnes vil på dette kurset lære deg hvordan du med enkle grep kan få en mer bærekraftig hverdag med fermentering og selvberging.
På dette kurset vil du lage surkål (tørrfermentering) og rødbeter (våtfermentering)
Kurslærer: Hedda Kortnes fra Bøensætre
Kursavgift: Kr 800,-/1050,-
Dato: 23/10 kl. 17-21 (4t)

Tingvold
Gjoleidveien 9, Skedsmokorset, Norge

Kurs 54 - Fermentering
Thursday 23 October
17:00 – 21:00
Tingvold
Gjoleidveien 9, Skedsmokorset, Norge
About the event
Organizer: Skedsmo Husflidslag
Kurs 54 - Fermentering
Hedda Kortnes fra Bøensætre ønsker velkommen til en spennende matreise i fermentering.
Fermentering er en konserveringsmetode som er tusenvis av år gammel. Fermentering tilfører kroppen gode bakterier, og kan bidra til å styrke kroppens forsvar.
Tidligere Farmen-mentor Hedda Kortnes vil på dette kurset lære deg hvordan du med enkle grep kan få en mer bærekraftig hverdag med fermentering og selvberging.
På dette kurset vil du lage surkål (tørrfermentering) og rødbeter (våtfermentering)
Kurslærer: Hedda Kortnes fra Bøensætre
Kursavgift: Kr 800,-/1050,-
Dato: 23/10 kl. 17-21 (4t)