Smak på sjokolade i verdensklasse – med Jentene på Tunet
Thursday 31 July
16:00 – 17:00
ØX Tap Room, inngang Frati
Munkegata 26, 7011 Trondheim, Norge
About the event
Organizer: Oi! Trøndersk Mat og Drikke
Bli med på en guidet smaking med Iris Martinsen-Aune, gründeren bak Jentene på Tunet - Chocolatier.
Vi starter med rå 100 % kakao og smaker oss gjennom sjokoladepaletten – fra rene sjokolader til prisvinnende, fylte, håndlagde sjokoladebiter.
Underveis deler Iris historien om hvordan én kvinne med et ønske om å gi gjestene sine det lille ekstra, har bygget opp en hjørnesteinsbedrift i Selbu med over 30 ansatte – og med internasjonale utmerkelser i kofferten, blant annet mestvinnende i International Chocolate Awards World!
I 2025 feirer Jentene på Tunet sitt 10-årsjubileum og det vil de gjerne feire sammen med deg;
Velkommen til en smakfull opplevelse på Trøndersk Matfestival!
Om kursholderen
Iris Martinsen-Aune er utdannet kokk, kostholdsøkonom og er selvlært chocolatier. Sammen med sin mann, Eivind, har hun bygget opp Jentene på Tunet - en sjokoladefabrikk som lager sjokolade i verdensklasse!
Iris er en kreativ smaksutvikler med sans for god kvalitet, og er på øverste hylle blant verdens chocolatierer. Hennes hjertevarme går også inn i sjokoladene og smakene hun lager. Her er det kjærlighet til håndverket og de beste råvarene! Har du smakt en sjokoladebit fra Jentene på Tunet vet du nok hva vi snakker om!
Praktisk informasjon:
Eventuelle allergier må meldes inn på forhånd.

ØX Tap Room, inngang Frati
Munkegata 26, 7011 Trondheim, Norge

Smak på sjokolade i verdensklasse – med Jentene på Tunet
Thursday 31 July
16:00 – 17:00
ØX Tap Room, inngang Frati
Munkegata 26, 7011 Trondheim, Norge
About the event
Organizer: Oi! Trøndersk Mat og Drikke
Bli med på en guidet smaking med Iris Martinsen-Aune, gründeren bak Jentene på Tunet - Chocolatier.
Vi starter med rå 100 % kakao og smaker oss gjennom sjokoladepaletten – fra rene sjokolader til prisvinnende, fylte, håndlagde sjokoladebiter.
Underveis deler Iris historien om hvordan én kvinne med et ønske om å gi gjestene sine det lille ekstra, har bygget opp en hjørnesteinsbedrift i Selbu med over 30 ansatte – og med internasjonale utmerkelser i kofferten, blant annet mestvinnende i International Chocolate Awards World!
I 2025 feirer Jentene på Tunet sitt 10-årsjubileum og det vil de gjerne feire sammen med deg;
Velkommen til en smakfull opplevelse på Trøndersk Matfestival!
Om kursholderen
Iris Martinsen-Aune er utdannet kokk, kostholdsøkonom og er selvlært chocolatier. Sammen med sin mann, Eivind, har hun bygget opp Jentene på Tunet - en sjokoladefabrikk som lager sjokolade i verdensklasse!
Iris er en kreativ smaksutvikler med sans for god kvalitet, og er på øverste hylle blant verdens chocolatierer. Hennes hjertevarme går også inn i sjokoladene og smakene hun lager. Her er det kjærlighet til håndverket og de beste råvarene! Har du smakt en sjokoladebit fra Jentene på Tunet vet du nok hva vi snakker om!
Praktisk informasjon:
Eventuelle allergier må meldes inn på forhånd.