Offentlige matinnkjøp - Matnettverkstreff Trondheim
Tuesday 20 May
10:00 – 18:00
Pirsenteret
Havnegata 9, Trondheim, Norge
About the event
Organizer: Grønt kompetansesenter Mære-Skjetlein
Mer mat fra Trøndelag inn i det offentlige måltidet!
Offentlige måltider er mer enn mat på et fat – de er viktige verktøy for å fremme helse, ta vare på klimaet, styrke beredskapen og skape lokal verdiskaping. Med sin store innkjøpsmakt har det offentlige et ansvar og en mulighet til å gjøre en forskjell.
Velkommen til Matnettverkstreff på Pirsenteret i Trondheim tirsdag 20. mai!
Her møtes kokker, innkjøpere, produsenter og beslutningstakere for inspirasjon, faglig påfyll og nye forbindelser. Vi deler erfaringer, diskuterer løsninger og tar nye steg for å få mer trøndersk mat inn i offentlige kjøkken.
Bli med – og bli en del av løsningen!
Program
10.00 Velkommen
v/Gunn Bratberg, Grønt kompetansesenter
og Aslaug Rustad, Oi! Trøndersk mat og drikke
10.10 Samfunnsoppdraget
v/Ann Kristin Møsth Wang, Matvalget
10.30 Vår vei til et mer bærekraftig matsystem
v/Wenche Øvrebø og Robert Grande, Innkjøpstjenesten Trondheim kommune
10.50 Kort pause
11.00 Fra teori til praksis med Ann Kristin og gjester
12.00 Vår vei til et mer bærekraftig matsystem
v/Andreas Fossan og Eivin Brønbo - Fagnettverk offentlige anskaffelser Trøndelag/Trøndelag fylkeskommune
12.30 Formiddagsmåltid
13.15 Hva betyr dette i min hverdag?
Paralellsesjoner: 1. Kjøkkenansatte 2. Administrasjon og Anskaffelser 3. Matprodusenter og grossister
14.30 Bli kjent! Uformelle møter mellom produsenter og innkjøpere
På ettermiddagen inviterer Oi! Matnettverk til en uformell møteplass mellom produsenter og innkjøpere innenfor offentlig virksomhet og kantiner. Gå ikke glipp av denne uformelle møteplassen for produsenter, grossister, nettverk, innkjøpere og kjøkkensjefer til kantine, storkjøkken, helseforetak og SFO.
16.00 Vi avslutter dagen med et felles måltid!

Pirsenteret
Havnegata 9, Trondheim, Norge

Offentlige matinnkjøp - Matnettverkstreff Trondheim
Tuesday 20 May
10:00 – 18:00
Pirsenteret
Havnegata 9, Trondheim, Norge
About the event
Organizer: Grønt kompetansesenter Mære-Skjetlein
Mer mat fra Trøndelag inn i det offentlige måltidet!
Offentlige måltider er mer enn mat på et fat – de er viktige verktøy for å fremme helse, ta vare på klimaet, styrke beredskapen og skape lokal verdiskaping. Med sin store innkjøpsmakt har det offentlige et ansvar og en mulighet til å gjøre en forskjell.
Velkommen til Matnettverkstreff på Pirsenteret i Trondheim tirsdag 20. mai!
Her møtes kokker, innkjøpere, produsenter og beslutningstakere for inspirasjon, faglig påfyll og nye forbindelser. Vi deler erfaringer, diskuterer løsninger og tar nye steg for å få mer trøndersk mat inn i offentlige kjøkken.
Bli med – og bli en del av løsningen!
Program
10.00 Velkommen
v/Gunn Bratberg, Grønt kompetansesenter
og Aslaug Rustad, Oi! Trøndersk mat og drikke
10.10 Samfunnsoppdraget
v/Ann Kristin Møsth Wang, Matvalget
10.30 Vår vei til et mer bærekraftig matsystem
v/Wenche Øvrebø og Robert Grande, Innkjøpstjenesten Trondheim kommune
10.50 Kort pause
11.00 Fra teori til praksis med Ann Kristin og gjester
12.00 Vår vei til et mer bærekraftig matsystem
v/Andreas Fossan og Eivin Brønbo - Fagnettverk offentlige anskaffelser Trøndelag/Trøndelag fylkeskommune
12.30 Formiddagsmåltid
13.15 Hva betyr dette i min hverdag?
Paralellsesjoner: 1. Kjøkkenansatte 2. Administrasjon og Anskaffelser 3. Matprodusenter og grossister
14.30 Bli kjent! Uformelle møter mellom produsenter og innkjøpere
På ettermiddagen inviterer Oi! Matnettverk til en uformell møteplass mellom produsenter og innkjøpere innenfor offentlig virksomhet og kantiner. Gå ikke glipp av denne uformelle møteplassen for produsenter, grossister, nettverk, innkjøpere og kjøkkensjefer til kantine, storkjøkken, helseforetak og SFO.
16.00 Vi avslutter dagen med et felles måltid!