Jubileumsmiddag - Frilynt 60 år!
Saturday 13 September
17:30 – 23:00
The Hub
Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerus gate, Oslo, Norge
About the event
Organizer: FRILYNT NORGE
I 2025 feirer Frilynt Norge 60 år, og det må feires på skikkelig vis. Derfor inviteres representanter fra alle våre medlemslag til en storstilt jubileumsmiddag på The Hub i Oslo, for å markere jubileumsåret.
Jubileumsmiddag og underholdning er GRATIS!
Vi har kun 130 plasser å fylle, og hvert medlemslag har kun to plasser, frem til det er fullt. Så - vær rask for å sikre deg en stol rundt bordet på jubileumsmiddagen!
PROGRAM:
*Med forbehold om endringer
17:30 - Dørene åpner
18:00 - Mingling
19:00 - Middag med underholdning
21:00 - Avsluttende underholdning
22:00-23:00 - Avslutning
MENY:
FORRETT:
Skalldyrsalat, syltet løk, dill & agurk
HOVEDRETT:
Svinenakke Hampshire, søtpotet, østerssopp, eple & sennepssaus
DESSERT:
Appelsinmousse, pasjonsfrukt, mandarinsorbét & sjokoladeknekk
*Opplys om allergener og/eller andre matbehov i påmeldingen
KLESKODE:
Pent antrekk
OVERNATTING:
Om du ønsker å bli over i Oslo etter jubileumsmiddagen, får du rabattert pris på The Hub, ved å følge denne lenka: FRILYNT JUBILEUM

The Hub
Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerus gate, Oslo, Norge

Jubileumsmiddag - Frilynt 60 år!
Saturday 13 September
17:30 – 23:00
The Hub
Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerus gate, Oslo, Norge
About the event
Organizer: FRILYNT NORGE
I 2025 feirer Frilynt Norge 60 år, og det må feires på skikkelig vis. Derfor inviteres representanter fra alle våre medlemslag til en storstilt jubileumsmiddag på The Hub i Oslo, for å markere jubileumsåret.
Jubileumsmiddag og underholdning er GRATIS!
Vi har kun 130 plasser å fylle, og hvert medlemslag har kun to plasser, frem til det er fullt. Så - vær rask for å sikre deg en stol rundt bordet på jubileumsmiddagen!
PROGRAM:
*Med forbehold om endringer
17:30 - Dørene åpner
18:00 - Mingling
19:00 - Middag med underholdning
21:00 - Avsluttende underholdning
22:00-23:00 - Avslutning
MENY:
FORRETT:
Skalldyrsalat, syltet løk, dill & agurk
HOVEDRETT:
Svinenakke Hampshire, søtpotet, østerssopp, eple & sennepssaus
DESSERT:
Appelsinmousse, pasjonsfrukt, mandarinsorbét & sjokoladeknekk
*Opplys om allergener og/eller andre matbehov i påmeldingen
KLESKODE:
Pent antrekk
OVERNATTING:
Om du ønsker å bli over i Oslo etter jubileumsmiddagen, får du rabattert pris på The Hub, ved å følge denne lenka: FRILYNT JUBILEUM