Frokostmøte - Rekruttering: Hvordan styrke matbransjens framtid?
Thursday 5 June
08:00 – 10:30
Clarion Hotel Trondheim - Møterom Sirius
Brattørkaia 1, Trondheim, Norge
About the event
Organizer: Oi! Matnettverk
Velkommen til frokostmøte om rekruttering til matbransjen!
Hvordan kan vi sikre at morgendagens matteknologer, kokker og matfagarbeidere generelt får den kompetansen næringslivet etterspør? Hvordan kan bransjen selv bidra til å øke kjennskap og gjøre matfagene mer attraktive for unge talenter?
Fra skolebenk til kjøkkenbenk: Hvordan kan utdanning og næringsliv sammen styrke matbransjens framtid?
Gjennom korte innlegg og en engasjerende panelsamtale samler vi aktører fra utdanning, arbeidsliv og det offentlige for å diskutere løsninger og samarbeid. Bli med for faglig påfyll, gode samtaler og en inspirerende start på dagen!
Deltakere:
Lill Harriet Sandaune - Leder for Hovedutvalg Utdanning i Trøndelag Fylkeskommune
Kari Helgetun, Matvitenskapstudent fra NTNU - Institutt for bioteknologi og matvitenskap NTNU
Øystein Kvåle - Utdanningsleder for mat og reiseliv på Trøndelag høyere yrkesfagskole
Oddny Langørgen - Daglig leder for Opplæringskontoret for mat- og servicefag i Trøndelag
Cathrine Nilsen - Konditorsjef ved Britannia. Sammen med 2.års lærling Line

Clarion Hotel Trondheim - Møterom Sirius
Brattørkaia 1, Trondheim, Norge

Frokostmøte - Rekruttering: Hvordan styrke matbransjens framtid?
Thursday 5 June
08:00 – 10:30
Clarion Hotel Trondheim - Møterom Sirius
Brattørkaia 1, Trondheim, Norge
About the event
Organizer: Oi! Matnettverk
Velkommen til frokostmøte om rekruttering til matbransjen!
Hvordan kan vi sikre at morgendagens matteknologer, kokker og matfagarbeidere generelt får den kompetansen næringslivet etterspør? Hvordan kan bransjen selv bidra til å øke kjennskap og gjøre matfagene mer attraktive for unge talenter?
Fra skolebenk til kjøkkenbenk: Hvordan kan utdanning og næringsliv sammen styrke matbransjens framtid?
Gjennom korte innlegg og en engasjerende panelsamtale samler vi aktører fra utdanning, arbeidsliv og det offentlige for å diskutere løsninger og samarbeid. Bli med for faglig påfyll, gode samtaler og en inspirerende start på dagen!
Deltakere:
Lill Harriet Sandaune - Leder for Hovedutvalg Utdanning i Trøndelag Fylkeskommune
Kari Helgetun, Matvitenskapstudent fra NTNU - Institutt for bioteknologi og matvitenskap NTNU
Øystein Kvåle - Utdanningsleder for mat og reiseliv på Trøndelag høyere yrkesfagskole
Oddny Langørgen - Daglig leder for Opplæringskontoret for mat- og servicefag i Trøndelag
Cathrine Nilsen - Konditorsjef ved Britannia. Sammen med 2.års lærling Line